Ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα έριξαν βόμβα μεγατόνων όταν πριν λίγες μέρες ακύρωσαν το γάμο τους.

Ο γάμος του Λάμπρου Χούτου και της Ματίνας Ζάρα επρόκειτο να γίνει στην Σκιάθο στις 21 Αυγούστου αλλά η ξαφνικά η νύφη ανακοίνωσε τη ματαίωση του μυστηρίου, πέντε μέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία.
Η όμορφη τραγουδίστρια ήταν εκείνη που πήρε τηλέφωνο και ενημέρωσε για τις δυσάρεστες εξελίξεις και τον οίκο νυφικών της Φαίδρα Θεοδωρίδου, που είχε αναλάβει την προετοιμασία.

Η κάμερα της εκπομπής “Love it” βρέθηκε στον οίκο νυφικών της Φαίδρα Θεοδωρίδου, από τον οποίο νοίκιασε το νυφικό της η Ματίνα Ζάρα. Η ιδιοκτήτρια μίλησε για τη γνωριμία της με τον Λάμπρο Χούτο και τη Ματίνα Ζάρα ενώ αποκάλυψε πώς της ανακοινώθηκε ότι ο γάμος τους δεν θα πραγματοποιηθεί.

Δεν γνωρίζω ακριβώς τι συνέβη με τον γάμο. Με πήρε τηλέφωνο κάποια στιγμή η κυρία Ζάρα, γιατί ήταν να πάμε και εμείς και ήταν όλα έτοιμα και απλά μου είπε “Φαίδρα μου, δεν θα γίνει ο γάμος”. Στις πρόβες δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι κάτι συμβαίνει, ήταν λαμπεροί, χαμογελαστοί, ευτυχισμένοι. Δεν μου έδειξαν ποτέ κάτι διαφορετικό.

Όταν η Ματίνα μου ανακοίνωσε τη ματαίωση του γάμου ήταν στενοχωρημένη. Αυτό που έγινε ήταν της τελευταίας στιγμής. Ήταν όλα έτοιμα. Όταν η κυρία Ζάρα γυρίσει από τη Σκιάθο θα μας επιστρέψει το νυφικό, γιατί ήταν νοικιασμένο”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματίνα Ζάρα.

Δείτε το βίντεο

Το ζευγάρι είχε μαζέψει αρκετή ένταση τον τελευταίο μήνα, λόγω των προετοιμασιών, η οποία όπως φάνηκε γιγαντώθηκε τις τελευταίες ημέρες και επέφερε τη ρήξη στη σχέση τους. Αυτό, σε συνδυασμό με ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα που προέκυψε ξαφνικά, τους οδήγησε στην απόφαση της ματαίωσης. Αν και είχαν προετοιμάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια για την ημέρα του γάμου τους, τόσο η Ματίνα Ζάρα όσο και ο Λάμπρος Χούτος αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε μια τελετή που, λόγω στρες και έντασης, δεν θα μπορούσαν να απολαύσουν» δήλωσε στην Real News φίλος του ζευγαριού.

«Παρέμειναν και οι δύο στην Σκιάθο, αλλά χωρίς να διατηρούν επαφές. Επέλεξαν να κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση τους. Όμως, τώρα που πήραν τον χρόνο τους και επέστρεψαν στην Αθήνα, έχουν πρόθεση να συζητήσουν για το μέλλον» προσθέτει η πηγή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook