Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη είναι και με τη βούλα το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Η σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη μετρά περίπου 4 μήνες και τον πρώτο καιρό και οι δυό τους προσπάθησαν να κρύψουν ότι είναι ζευγάρι.

«Προδόθηκαν» όμως από τις φωτογραφίες που ανέβαζαν στους λογαριασμούς τους στα social media καθώς είχαν κοινά στοιχεία.

Άλλωστε δεν άργησαν να δούν το φώς της δημοσιότητας και οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους.

Μετά από όλα αυτά το μοντέλο και η Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας παραδέχτηκαν τον έρωτα τους και με τρυφερά stories που ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στο Instragram.

Τώρα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το πήγε ένα βήμα παραπέρα και μιλώντας στη Real News και τη Νίκη Κώτσου, ομολόγησε για πρώτη φορά δημόσια τον έρωτα του για την Ιωάννα Τούνη.

«Είμαι ερωτευμένος, είμαστε ερωτευμένοι, είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να πλατειάζω γιατί στο παρελθόν δεν μου βγήκε σε καλό… Για να συνεχίσω να είμαι καλά, πρέπει να σταματήσω να μιλάω», ανέφερε.

Το προηγούμενο διάστημα, το ζευγάρι ταξίδεψε σε πολλά μέρη της Ελλάδας, απολαμβάνοντας τον έρωτά του, αλλά και τις βουτιές στα καταγάλανα νερά και τις βόλτες στα γραφικά σοκάκια.

«Επιμένω ελληνικά. Αγαπώ τα μέρη μας. Σαν την Ελλάδα δεν έχει» είχε γράψει στο Instagram ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος τη φετινή χρονιά θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook