Ο Βασίλης Σπόρος φτιάχνει στο ΟΡΕΝ σπιτικά μπέργκερ με τραγανές πατάτες.

Υλικά συνταγής: 6 ψωμάκια brioche/ potato buns, 1 κιλό κιμά από μοσχαρίσια λάπα, 12 φέτες αμερικάνικο τυρί, 4 μέτριες πίκλες, μισό λευκό κρεμμύδι, 300 γρ. Dijonnaise, αλάτι και μαύρο τριμμένο πιπέρι. Για την Dijonnaise: 300 γρ. μαγιονέζα, 40 γρ. μουστάρδα, Dijon, 20 γρ. μέλι, 5 γρ. μηλόξυδο, 100 γρ. iceberg, 6 φέτες τομάτα, 12 φέτες μπέικον.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις