Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας δεν μας έχουν συνηθίσει σε κοινά στιγμιότυπα στα social media

Γι αυτό και είναι ξεχωριστή η ανάρτηση της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου κάνει πρόβα με το παιδί-θαύμα στο πίάνο τον 9χρονο Στέλιο Κερασίδη.

.Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου εκείνη και ο 9χρονος πιανίστας Στέλιος Κερασίδης κάνουν πρόβα σε ένα τραγούδι και ο Νίκος Καρβέλας φαίνεται να τους παρακολουθεί μέσω βίντεο κλήσης. Το ξεχωριστό όμως, είναι ότι το πιάνο, στο οποίο παίζει ο 9χρονος μουσικός είναι αυτό, στο οποίο έπαιζε και ο Νίκος Καρβέλας κατά την δεκαετία του ’70.

Στην λεζάντα της δημοσίευσής της, η Άννα Βίσση έγραψε: «Mιά μέρα που θα θυμάμαι για πάντα …Ο Στέλιος κι εγώ να κάνουμε πρόβα για τη συναυλία στο Κατράκειο (όπου θα τον έχω καλεσμένο μου ), φορώντας το στέμμα μου από τους «Δαίμονες», παίζοντας στο πρώτο πιάνο του Καρβέλα όπου κάναμε με εκείνον πρόβες αρχές του 70 στο Παλιό Φάληρο και τώρα από την Καλαμάτα να μας παρακολουθεί FaceTime ! Από τα πιό ωραία,συγκινητικά και τρυφερά που μου έχουν συμβεί στη ζωή και στη καριέρα μου. «Θα γίνω δρόμος να περάσεις» από τα δάκτυλα του 8χρονου Στέλιου αύριο 18 στο Κατράκειο θέατρο .@stelioskerasidis σ’ευχαριστώ ❤️»

Δείτε το βίντεο:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook