Παναγιώτα Βλαντή: Είχα πληγωθεί, ντρεπόμουν, φοβόμουν, ήθελα να αλλάξω δουλειά [βίντεο]
Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε την Παναγιώτα Βλαντή, η οποία μίλησε για τη γνωριμία με το σύζυγό της και το μυστικό γάμο τους, το κίνημα #MeToo, αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια!
«Με ενδιέφερε την ημέρα του γάμου να μην έχω δημοσιογράφους και φωτογράφους. Θέλαμε να ευχαριστηθούμε το μυστήριο. Μετά με πολλή χαρά το επικοινωνήσαμε. Ήταν δύσκολο να το κρύψουμε, είχαμε αποφασίσει να το πούμε μόνο σε πολύ λίγο κόσμο», εξήγησε η λαμπερή ηθοποιός για το γιατί κράτησε μυστικό τη γάμο της που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι.
«Οικογένεια φυσικά σημαίνει και παιδί, αλλά είναι κυρίως δύο άνθρωποι. Αγαπάμε πολύ τα παιδιά και αν είναι να έρθει, θα έρθει, δεν αγχωνόμαστε. Θαυμάζω πολύ τους ανθρώπους που υιοθετούν. Φυσικά και είμαι υπέρ. Οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό δείχνουν ότι έχουν μεγάλο σθένος και έχουν ξεπεράσει το εγώ τους», πρόσθεσε.
«Την προσωπική μου ζωή μού έκανε καλό ότι δεν την προέβαλα. Πολύ λίγες φορές έχει γραφτεί κάτι για εμένα που δεν ισχύει, με παίρνουν και με ρωτούν, έχω καλή σχέση με τους δημοσιογράφους. Όταν γράφουν ανακρίβειες για εμένα το ξεπερνάω εύκολα, παλιότερα με ενοχλούσε», είπε ακόμα η Παναγιώτα Βλαντή.
Αναφερόμενη στο κίνημα #MeToo, η ίδια σημείωσε είπε ότι «Με το #MeToo πιστεύω ότι θα υπάρξει ξεκαθάρισμα στο χώρο του θεάτρου. Πιστεύω ότι έχει βοηθήσει και νεότερους συναδέλφους μου, να μπορούν να μιλούν και να μην το κρύβουν. Πάντα θα υπάρχει παρενόχληση, αλλά θα μπορούμε να μιλάμε πια».
Μιλώντας για την προσωπική της εμπειρία, με παρενόχληση στον εργασιακό της χώρο, η Παναγιώτα Βλαντή είπε ότι «Πέρασαν πολλά από το μυαλό μου. Είχα στεναχωρηθεί, είχα πληγωθεί, ντρεπόμουν, φοβόμουν, ήθελα να αλλάξω δουλειά. Αλλά υπήρξαν γενναιόδωροι άνθρωποι που με βοήθησαν και με στήριξαν».
«Σέβομαι τις δηλώσεις των γυναικών που το έχουν πει και τις υποστηρίζω μέχρι τέλος», τόνισε στο ίδιο θέμα.
Η ίδια μίλησε και για τα επαγγελματικά της σχέδια, και την πρεμιέρα της στο θέατρο στις 20 Οκτωβρίου, στο έργο «Η νεκρή λίμνη», στο θέατρο Επί Κολωνώ.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μαρία Καρυστιανού για τις μαζικές αποχωρήσεις: Είχαμε αντιληφθεί το παρακίνημα, ο Θανάσης Αυγερινός μας προσέγγισε (βίντεο)
- Φωτιά στον Κουβαρά Αττικής: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση του Αγίου Στυλιανού – Kάηκε κτηνοτροφική μονάδα – Μάχη για τα σπίτια (βίντεο)
- Ιωάννα Τούνη: Στις Μαλδίβες για τα γενέθλια της – H ξενάγηση στην εντυπωσιακή βίλα της με θέα που κόβει την ανάσα – Βίντεο
- Κλέλια Ανδριολάτου: Έκανε γιόγκα με το μαγιό της στον Αχέροντα – Βίντεο
- Μήλος – Η ΥΠΑ διαπίστωσε κενό στον νόμο για την προσγείωση του ελικοπτέρου στο Σαρακήνικο – Παρέμβαση Εισαγγελέα (βίντεο)
- Ιράν: Στη δημοσιότητα αμφιλεγόμενο βίντεο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ μετά τη συνάντηση με Πεζεσκιάν, εν μέσω φημών για το αν βρίσκεται στη ζωή
- Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη πόζαρε στην Πάρο με μαύρο μπικίνι – Φωτογραφίες
- Μήλος- Απίστευτο: Ελικόπτερο προσγειώθηκε στο Σαρακήνικο για να κάνουν μπάνιο οι επιβάτες του – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook