Εβελίνα Παπούλια: Ίσως να συνεργαστώ με την κόρη μου στο μέλλον [βίντεο]
![Εβελίνα Παπούλια: Ίσως να συνεργαστώ με την κόρη μου στο μέλλον [βίντεο]](https://www.bigpost.gr/wp-content/uploads/2021/09/234-2.jpg)
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Εβελίνα Παπούλια στην εκπομπή «Ελένη», όπου μίλησε για την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου, τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της και την σχέση της με τον γάμο.
«Δε με ενοχλεί καθόλου το πρωινό ξύπνημα. Για πρώτη φορά στη ζωή μου έχω χόμπι. Μου έδωσε την ευκαιρία να με ξαναγνωρίσω», είπε η ηθοποιός σχετικά με τη νέα της δουλειά.
«Εννοείται ότι βλέπω τη Γη της Ελιάς. Μου φαίνεται καρμικό που η κόρη μου κάνει το ντεμπούτο της στο MEGA», τόνισε αναφερομένη στην κόρη της Αφροδίτη Λιάντου και τα πρώτα βήματα που κάνει στην υποκριτική, ενώ δεν αποκλείει να τις δούμε και μαζί στην τηλεόραση.
«Μπορεί κάποια στιγμή να βρεθούμε μαζί στη μικρή οθόνη».
Αναφορικά με τον γάμο, σημείωσε: «δεν σκέφτομαι τρίτο γάμο γιατί δεν υπάρχει αυτή η ανάγκη. Είμαι πιο παντρεμένη από ποτέ. Η ποιότητα χρόνου η προτεραιότητα της ζωής μου».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ολυμπιακός – Πάφος 0-0: Ισοπαλία για τους Πειραιώτες στην πρεμιέρα τους στο Champions League
- Δημοσκόπηση Pulse: Στις 15 μονάδες η διαφορά ΝΔ- ΠΑΣΟΚ – Τι λένε οι πολίτες για μέτρα ΔΕΘ και κόμμα Τσίπρα
- Το βιβλίο «Πάνος Γεραμάνης και “Λαϊκοί βάρδοι” – Στιγμές από την ζωή τους» στο Δεύτερο Πρόγραμμα – Κυριακή 21.09.2025
- Μητσοτάκης: Πρωθυπουργό εκλέγει ο λαός και όχι οι παράγοντες
- Πέθανε την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης
- Γιώργος Μαζωνάκης: «Ο Εισαγγελέας αποφάσισε τον εγκλεισμό του στο Δρομοκαΐτειο» λέει η οικογένειά του – Η ανακοίνωση μέσω δικηγόρων
- «Η Πέππα γνωρίζει το νέο μωρό»: Με παιδικά γέλια και χαμόγελα ξεκίνησε το ταξίδι της νέας ταινίας της Πέππα
- Έλενα Παπαρίζου: Στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Κίμωλο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook