Ένας κακός χαμός έγινε σήμερα στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου , μετά τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα ακούστηκαν από την Κατερίνα Καινούργιου και την νέα εκπομπή της στον ΑLPHA περί μετακίνησης της όμορφης παρουσιάστριας στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Δείτε εδώ το θόρυβο που προκάλεσαν οι δηλώσεις και των δύο στα social media.

Παρόλα αυτά μετά το τέλος της εκπομπής της η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου φαίνεται να απολαμβάνει τη θάλασσα βραδάκι πάνω σε ένα τζετ σκι.

Η αγάπη της Ιωάννας Μαλέσκου για τον αθλητισμό και τη θάλασσα είναι γνωστή μέσα από τις αναρτήσεις με στιγμιότυπα της καθημερινότητας της. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα.

Ίσως η αγάπη για τα σπόρ να έφερε κοντά την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Κωνσταντίνο, που οι φήμες τους ήθελαν ζευγάρι στις αρχές του καλοκαιριού.

Η Ιωάννα Μάλεσκου και ο Κωνσταντίνος, Ντάνυ για τους φίλους του, είναι ιδρυτής της ομάδας Dani Dogs που αναλαμβάνει την εκπαίδευση των σκύλων και κάπως έτσι φέρεται να γνωρίστηκαν οι δυό τους , όταν η όμορφη παρουσιάστρια πήγε την σκυλίτσα της την Μπαλού για εκπαίδευση…

Πριν από λίγο πάντως η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε αυτή την ανάρτηση με το τζετ σκι και έγραψε «New toy» , δηλαδή καινούργιο παιχνίδι ενώ τα σχόλια των φίλων στο διαδίκτυο έθιγαν και τη νέα κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου.

Να θυμίσουμε πάντως ότι και ο εκπαιδευτής σκύλων , ο Κωνσταντίνος , ο οποίος είναι και κούκλος, λατρεύει τα extreme sports, το kite surf , τις μηχανές moto cross, αλλά και τα τζετ σκί , όπως δείχνει στο λογαριασμό του στο στο Instagram.

Και ιδού οι αποδείξεις:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook