Ο Κυριάκος Μελάς φτιάχνει στο OPEN γρήγορη pizza!

Υλικά για την ζύμη: 500 γρ. αλεύρι, 300 ml νερό, ½ κ.γ. μαγιά, 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ, 1 κ.γ. αλάτι, 1/3 κ.γ. ζάχαρη και 20 ml ελαιόλαδο. Υλικά για την σάλτσα με τοματίνια στο φούρνο: 250 γρ. τοματίνια, 3 κ.σ. ελαιόλαδο, ½ κ.γ. ζάχαρη, λίγα φύλλα φρέσκο βασιλικό, 1 κλαδάκι φρέσκια ρίγανη και χοντρό αλάτι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook