Αποκλειστική συνέντευξη στο MEGA Καλημέρα και τον Κωνσταντίνο Αρκά παραχώρησε η ηθοποιός Ηρώ Μουκίου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή. «Ο άνδρας μου μένει στην Λάρισα, εγώ στην Αθήνα, κοινός τόπος συνάντησης είναι ο Βόλος. Η απόσταση κάνει καλό στη σχέση, αλλά πρέπει να το αντέξει κανείς» δήλωσε χαρακτηριστικά. […]

Αποκλειστική συνέντευξη στο MEGA Καλημέρα και τον Κωνσταντίνο Αρκά παραχώρησε η ηθοποιός Ηρώ Μουκίου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.

«Ο άνδρας μου μένει στην Λάρισα, εγώ στην Αθήνα, κοινός τόπος συνάντησης είναι ο Βόλος. Η απόσταση κάνει καλό στη σχέση, αλλά πρέπει να το αντέξει κανείς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Τα κόστη και τις καριέρες δεν τα πιστεύω καθόλου. Δεν θα πάθαινε η τέχνη τίποτα αν εγώ έφευγα. Δεν με ένοιαξε ποτέ να γίνω πρώτο όνομα» ανέφερε.

Ακόμα, αναφέρθηκε στο ελληνικό metoo και τις αποκαλύψεις για τον καλλιτεχνικό χώρο.

«Xαίρομαι που αποκαλύφθηκε ποιοι άνθρωποι με εξουσία και νοσηρή φαντασία, που καταπατούν τις αξίες και τα δικαιώματα. Για μερικούς σοκαρίστηκα, για το πόσο μακριά μπορούσε να φτάσει η διαστροφή» ανέφερε.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι και η ίδια έχει δεχθεί απρεπείς συμπεριφορές.

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δεχθεί απρεπείς συμπεριφορές. Ευτυχώς όχι ακραίες» τόνισε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook