Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει στο OPEN κοτόπιτα σε ρολό.

Υλικά για την πίτα: 5 χωριάτικα φύλλα για πίτες, 300 ml ζωμό κότας, ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων, 2 κουτ. σούπας σουσάμι για το πασπάλισμα, 2 κουτ. σούπας μαυροκούκκι (μαύρο σουσάμι) για το πασπάλισμα.

Υλικά για τη γέμιση: 800 γρ. φιλέτο κοτόπουλο βρασμένο και ξεψαχνισμένο, 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, 4 κουτ. σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 400 ml ζωμό κότας, 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι, ½ φλιτζ. ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανού, 1 φλιτζ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα ή κεφαλοτύρι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook