Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει στο OPEN κοτόπιτα σε ρολό.

Υλικά για την πίτα: 5 χωριάτικα φύλλα για πίτες, 300 ml ζωμό κότας, ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων, 2 κουτ. σούπας σουσάμι για το πασπάλισμα, 2 κουτ. σούπας μαυροκούκκι (μαύρο σουσάμι) για το πασπάλισμα.

Υλικά για τη γέμιση: 800 γρ. φιλέτο κοτόπουλο βρασμένο και ξεψαχνισμένο, 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, 4 κουτ. σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 400 ml ζωμό κότας, 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι, ½ φλιτζ. ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανού, 1 φλιτζ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα ή κεφαλοτύρι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις