Έξαλλοι είναι όλοι στην οικογένεια του Mad Clip από την διαρροή της σοκαριστικής φωτογραφίας του νεκρού τράπερ, λίγες ώρες μετά το μοιραίο τροχαίο.

Η φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις είναι από το νεκροτομείο λίγες μετά το θάνατο του Mad Clip στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Μάλιστα, η οικογένεια του Mad Clip έχει ήδη προσφύγει στην δικαιοσύνη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την εκπομπή Live News,  του MEGA, ο πατέρας του έχει κινήσει νομικές διαδικασίες, ώστε να βρεθεί ο άνθρωπος που την τράβηξε, προσβάλλοντας τη μνήμη του νεκρού.

Η  φωτογραφία τραβήχτηκε πριν την εξέταση του ιατροδικαστή και πριν επιληφθούν οι υπάλληλοι του νεκροτομείου. Έτσι οι υποψίες εστιάζονται στα ένδεκα γραφεία τελετών των οποίων οι υπάλληλοι εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο νεκροτομείο για άλλες σορούς.

Δείτε το βίντεο

Χαρακτηριστικό της έντασης που έχει δημιουργηθεί με τη διαρροή της σοκαριστικής φωτογραφίας του Mad Clip από το νεκροτομείο ήταν και το ξέσπασμα του παππού του στο t-live του ALPHA:  «Η ενέργειά του ήταν κατακριτέα, ήταν ασέβεια απέναντι στον νεκρό ο οποίος ευρίσκετο εκείνη την ώρα εκεί. Δυστυχώς υπάρχουν και παλιάνθρωποι που εκμεταλλεύονται και το παραμικρό ώστε να βγάλουν λεφτά», είπε για όποιον ή όποιους τράβηξαν την  φωτογραφία και τη διέρρευσαν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook