Η Δήμητρα Παπαδήμα αποκαλύπτεται: «Έχω χάσει πάρα πολλές δουλειές εξαιτίας εκβιασμών» [βίντεο]
Στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» μίλησε αποκλειστικά η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία αναφέρθηκε στις δυσκολίες της καραντίνας, στη σχέση της με το σύντροφό της Γιάννη Μποσταντζόγλου, στο ελληνικό #MeToo, αλλά και στα όσα άσχημα έχει βιώσει η ίδια στο χώρο του θεάματος.
«Στην καραντίνα εγώ ήμουν κλεισμένη μέσα στο σπίτι. Ο Γιάννης ήταν πιο “ό,τι γίνει”. Η καραντίνα μας μελαγχόλησε πάρα πολύ. Δε μας έφερε πιο κοντά σαν ζευγάρι. Όταν μετά από 30 χρόνια, και μετά από λίμνες, ωκεανούς και φουρτούνες εξακολουθείς να είσαι μαζί με τον άλλο, σημαίνει ότι είστε κοντά πια», είπε η γνωστή ηθοποιός για τις δυσκολίες της καραντίνας.
«Ούτε κατά διάνοια σκέφτηκα ποτέ οριστικό χωρισμό από το σύντροφό μου. Όλα τα φρούτα έχουν την ίδια γεύση πια. Δε θέλουμε να παντρευτούμε. Μπορεί όμως να έχουμε παντρευτεί κιόλας και να μην το ξέρετε. Ο ερχομός της κόρης μας, άλλαξε τη ζωή μας. Εγώ ήμουν πολύ μαμά. Θήλασα 2 ολόκληρα χρόνια, πήγα να πεθάνω από αδυναμία. Όταν μια γυναίκα αφοσιώνεται στο παιδί της, όπως οφείλει, αλλάζει η σχέση του ζευγαριού. Όχι όμως προς το κακό», ανέφερε για τη σχέση της με το Γιάννη Μποσταντζόγλου.
Μιλώντας για το πώς αντιμετώπισε το γεγονός ότι η κόρη της ασχολήθηκε με τον καλλιτεχνικό χώρο, η ίδια είπε ότι «Με ενόχλησε όταν η κόρη μου αποφάσισε να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο, επειδή ήταν μια μαθήτρια του 19. Θα μπορούσε να γίνει γιατρός. Όταν όμως κάποιος είναι καλλιτέχνης, δεν μπορείς να τον αλλάξει».
Η εντυπωσιακή ηθοποιός μίλησε και για το ξεκίνημά της ως παρουσιάστρια.
«Ήμουν κοριτσάκι όταν πέρασα από οντισιόν για να γίνω παρουσιάστρια στο MEGA. Από τότε επικρατούσε όμως το μέσον και ενώ ήμουν καλύτερη όπως έλεγαν, δεν πήρα απάντηση. Έστειλα τότε γράμμα στο διευθυντή του καναλιού και του είπα ότι ζητάνε άλλα πράγματα από εμένα, και δεν με πήρανε. Αργότερα μου έστειλε ο ίδιος μήνυμα και μου είπε “Δήμητρά μου, από τότε ήσουν αντράκι”», είπε χαρακτηριστικά.
Η ίδια είπε ακόμα ότι έβγαλε πολύ καλά χρήματα από την τηλεόραση και πως με αυτά τα χρήματα σπούδασε την κόρη της.
«Την ηλικία μου τη λέω τόσες φορές που ο κόσμος θα βαρεθεί να την ακούει. Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι αυτής της ηλικίας. Κάνω μπότοξ όποτε χρειάζεται. Αισθητική επέμβαση δε θα έκανα», ανέφερε χωρίς περιστροφές.
Αναφερόμενη στη σχέση της με τον σύντροφό της, σημείωσε ότι «Ο Γιάννης δε με ζηλεύει πλέον. Με θαυμάζει και τον θαυμάζω, για τον χαρακτήρα και την αξιοπρέπειά μας σε αυτό τον δύσκολο χώρο».
Μιλώντας για το ελληνικό #MeToo και τα όσα άσχημα ήρθαν στο φως για το χώρο του θεάματος, η ίδια είπε ότι «Το χειρότερο συμβάν που βίωσα εντός θεάτρου ήταν το τελευταίο, πριν περίπου 4-5 χρόνια. Πάνω στη σκηνή έγινε ό,τι έγινε. Δεν αποκάλυψα τότε στο σύντροφό μου το συμβάν, γιατί φοβήθηκα. Αργότερα του το είπα. Κάποια στιγμή σκέφτεσαι “Μήπως έδωσα εγώ το θάρρος να μου φερθεί έτσι;”. Έχω χάσει πάρα πολλές δουλειές εξαιτίας εκβιασμών. Το πιο βαρύ ήταν στα 17 μου, σε άλλο χώρο, όπου κατέληξα στο νοσοκομείο με κρίση πανικού. Πλέον άρχισαν να μιλάνε και άνθρωποι από άλλους χώρους, και αυτό είναι θετικό».
Τέλος, αναφερόμενη στα επαγγελματικά στη σχέδια, αποκάλυψε ότι «Ετοιμάζω μια δική μου σειρά, που είναι μαύρη κωμωδία και είναι για τη νεολαία, και την παράστασή μου “Το αγρίμι”».
Ολες οι Ειδήσεις
- Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα που πουλούσε πλαστά φάρμακα σε σοβαρά ασθενείς στο εξωτερικό και στην Ελλάδα: Στα 240 εκατ. ευρώ ο τζίρος – Πως έπειθαν τα θύματα (βίντεο)
- Μητσοτάκης στο Συνέδριο της ΝΔ: Το 2027 οι Έλληνες θα επιλέξουν ποιον θέλουν να τους εκπροσωπεί στην Προεδρία της Ε.Ε – Η αναφορά στον Akyla
- J2US – 12o LIVE: Eurovision fever! To απόλυτο πάρτι της τηλεθέασης – Δείτε βίντεο
- Πειραιάς: Ελεύθερος ο σύντροφος της 24χρονης, η οποία βρέθηκε στο κενό από τον 7ο όροφο – Tι εξετάζουν οι αρχές
- Άγιοι Ανάργυροι: Σε τρώγλη με άθλιες συνθήκες ζούσαν τρία ανήλικα παιδιά – Συνελήφθησαν οι γονείς για παραμέληση
- Eurovision 2026: Απόψε η Ελλάδα με τον Akyla και το «Ferto» στον Μεγάλο Τελικό που θα μεταδώσει η ΕΡΤ1
- Η νέα ανάρτηση – μυστήριο του Αλέξη Τσίπρα για το κόμμα του
- Πλακιάς κατά Καρυστιανού «Τολμά, αυτή που δημιούργησε την αθώωση του Καραμανλή; Αν αυτό δεν είναι υποκρισία τότε τι είναι;»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook