Πέτρος Φιλιππίδης: «Μην με τηλεδικάσετε – Ξέρετε ποιος είμαι»
Ο γνωστός ηθοποιός ζητά να μην εμπλέκεται το όνομά του σε περιστατικά που, όπως τονίζει, ο ίδιος αγνοεί
Θορυβημένος από το πλήθος καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου για λεκτική, ψυχολογική και σεξουαλική παρενόχληση, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης εξέδωσε διά των πληρεξούσιων δικηγόρων του ανακοίνωση.
Σε αυτή, αναφέρεται σε «ιδιότυπες τηλεδίκες» τονίζοντας ότι αρνείται να κατακρεουργηθεί σε τηλεοπτικά παράθυρα και καλώντας τα ΜΜΕ «να απέχουν από οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση χρήση, αναπαραγωγή ή αναφορά του ονόματός μου, της εικόνας μου και της φωνής μου σε σχέση με περιστατικά που είναι δεκτικά προσβολής της προσωπικότητάς μου και της επαγγελματικής διαδρομής μου, πριν αυτά καταγγελθούν σε δημόσιες αρχές».
Όπως αναφέρει, σέβεται οποιονδήποτε επιθυμεί να καταγγείλει μια συμπεριφορά «αλλά η Πολιτεία έχει θεσπίσει μια συγκεκριμένη διαδικασία για κάθε καταγγελία, και σίγουρα αυτή δεν είναι μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, ιστοσελίδων ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης».
«Ξέρετε ποιος είμαι τα τελευταία 35 χρόνια. Ας μην καταδικάσουμε συλλήβδην όλο το θέατρο» προσθέτει.
Παρακαλεί δε τα ΜΜΕ, να σεβαστούν τη σύζυγο και το παιδί του, λέγοντας ότι «με τα τηλεδικαστήρια δεν αποκαλύπτεται η αλήθεια αλλά προοικονομείται υπαιτιότητα χωρίς νόμιμο έρεισμα» και προειδοποιεί όποιον δεν σεβαστεί την τοποθέτησή του πως επιφυλάσσεται ρητώς παντός εν γένει νόμιμου δικαιώματός του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Ολες οι Ειδήσεις
- Δημοσκόπηση της Metron Analysis: Απόψε 2 Ιουλίου στις 19:45 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»
- Θεσσαλονίκη: Η συγκινητική ανάρτηση του Παναγιώτη Νέστορα για τον θάνατο της συζύγου του Βάγιας
- Το διπλό χτύπημα της μοίρας: H Βάγια Νέστορα είχε χάσει την κόρη της και μεγάλωνε το εγγόνι της
- Πετράλωνα: «Έχουμε εκεί ένα θέμα, θα χρειαστεί μάλλον ακόμη ένα ντουλάπι» – Τα SMS που αντάλλαξαν οι μηχανικοί λίγες ώρες πριν καταρρεύσει η πολυκατοικία (βίντεο)
- Θεσσαλονίκη: Κάλεσμα της ΝΔ για συγκέντρωση έξω από το Ιπποκράτειο για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα – «Δεν σας φοβόμαστε»
- Mad VMA 2026: Η Ρία Ελληνίδου ξεσήκωσε το στάδιο με το Safari – Το εκρηκτικό ντουέτο με Άντζελα Δημητρίου – Βίντεο
- Γαρυφαλλιά Καληφώνη: “Εριξε” το Instagram ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι
- Παύλος Ασλανίδης: «Κοροϊδία, περιμέναμε 2,5 ώρες να έρθει να τοποθετηθεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook