Πολύ μεγάλη κουβέντα γίνεται το τελευταίο καιρό για την πραγματική σχέση της Δανάης Μπάρκα και του Τίμου Ζαχαράτου.

Μετά την τηλεοπτική πρόταση γάμου και το να κάνουν ένα παιδάκι η Δανάη Μπάρκα και ο Τίμος Ζαχαράτος, ήρθε και το μυστήριο αν συγκατοικούν …

Τα πειράγματα μεταξύ τους δε σταματούν ενώ το σκυλάκι που πήρε πρόσφατα ο νεαρός σεφ και “βάπτισε” η Δανάη Μπάρκα έχει πυροδοτήσει τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι.

Κι όλα αυτό επειδή το σκυλάκι το βλέπουν συνεχώς με την παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα και λιγότερο με τον σεφ Τίμο Ζαχαράτο.

Σήμερα το πρωί λοιπόν, τα πράγματα περιπλέχτηκαν κι άλλο όταν στο πλατό εμφανίστηκε Μαρία Ηλιάκη και ρώτησε ορθά –κοφτά σε ποιανού το σπίτι μένει ο σκύλος με την Δανάη να αποκαλύπτει ότι μένει στο δικό της.
Ωστόσο λίγα λεπτά ένας από τους συνεργάτες της, ο Γιώργος Κρικοριάν με μια μόνο ατάκα έδωσε μια άλλη διάσταση στην ιστορία αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Τίμος Ζαχαράτος και η Δανάη Μπάρκα συγκατοικούν.

“Μπορεί να μένει στο σπίτι και της Δανάης και του Τίμου χωρίς απαραίτητα αυτό να είναι διαφορετικό” είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κρικοριάν.

Υπήρξε όμως και συνέχεια για το που και πώς μένει ο σκύλος , όταν η Δανάη Μπάρκα σηκώθηκε και πήγε προς τον Τίμο Ζαχαράτο για να φτιάξουν το γλυκό. Εκεί η συζήτηση συνεχίστηκε για το σκυλάκι και ποιος από τους δσύο το έχει πιο πολύ, ενώ η Δανάη πρότεινε στον Τίμο να προχωρήσουν και σε σύμφωνο συμβίωσης…

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook