Θυμωμένη είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τα ειρωνικά σχόλια που έγιναν σε πρωϊνή εκπομπή για το γάμο της.

Η ενόχληση της προέκυψε μετά τη συνέντευξή της Δήμητρας Αλεξανδράκη, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και βγήκε στις εκπομπές «Super Κατερίνα» και «Πρωινό» για όλο αυτό που συνέβη, ζητώντας να της απολογηθούν για τον τρόπο που της φέρθηκαν.

«Ξεκινήσαμε να κάνουμε μια εκπομπή, στο ενδιάμεσο το μόνο που ειπώθηκε και εκείνη τη στιγμή τρελάθηκα και απάντησα ούτε καν είναι ότι “έχει πληροφορίες η κ. Πετρουτσέλι ότι οι γονείς του άντρα μου δεν θέλουν να μαθευτεί ότι είμαι με το παιδί τους”. Είναι το απόλυτο ψέμα! Ντροπή της πραγματικά και θα το ξαναπώ, γιατί είναι παντρεμένη, έχει και μικρά παιδιά και ειλικρινά θα έπρεπε να έμπαινε στη θέση μου. Δεν σεβάστηκε τίποτα.

Το προσκλητήριο το έφτιαξαν από την παραγωγή του Μουτσινά. Την επόμενη ημέρα θα έφευγα για Κρήτη και είχα την ανάγκη να μαζέψω όσα περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς» τόνισε στην εκπομπή του Alpha.

«Πόσο μυαλό μπορεί να θέλει για να καταλάβετε ότι η εμφάνισή μου στον Μουτσινά, ήταν καθαρά για να του κάνω πλάκα. Γιατί είναι το ύφος της εκπομπής τέτοιο; Είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για το γάμο που υποτίθεται ότι θα γινόταν την Πρωτομαγιά.

Τα όσα είχε πει η Δήμητρα Αλεξανδράκη προκάλεσαν την αντίδραση του Κώστα Τσουρού που της είπε on air: «Αν θες και τη δική μου άποψη ακατάλληλο ήταν και αυτό που έκανες εσύ, ενώ βοηθάς τους σεισμόπληκτους να πηγαίνεις να κάνεις πλάκα ότι παντρεύεσαι. Εννοώ ότι από τη στιγμή που ήθελες να μιλήσεις για τους σεισμόπληκτους…», ήρθε η απάντηση του Κώστα Τσουρού…

Ο Κώστας Τσουρός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και τον Γρηγόρη Μπάκα απάντησε μετά το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

«Τι συνέβη καλέ με την Δήμητρα Αλεξανδράκη; Την είχαμε στην εκπομπή. Την ρώτησα κάποια πράγματα και μου απάντησε. Εντάξει τώρα. Δεν θα ασχολούμαστε άλλο μ’ αυτό το θέμα. Τελείωσε. Δεν πειράχτηκα καθόλου, απλά απαντούσα με ύφος ανάλογο μ’ αυτό που άκουγα. Ο καθένας λέει αυτό που θέλει. Τι να πω εγώ;», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook