Ο chef Κυριάκος Μελάς δείχνει στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» τα μυστικά για την πιο τραγανή και γευστική κρούστα για κοτομπουκιές και μια γρήγορη σπιτική κέτσαπ.

Υλικά: 1 στήθος κοτόπουλο (διπλό χωρίς κόκκαλο), 100ml γάλα,1 κ.σ. αλάτι. Υλικά για το πανάρισμα: 3 αυγά, 1,5 κ.σ. γλυκιά πάπρικα, 1 κ.σ. μουστάρδα, 50 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 50 γρ. κορν φλάουρ, 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη, 160 γρ. κορν φλέικς, αλάτι-πιπέρι.

Υλικά για την χειροποίητη κέτσαπ: 200 γρ. πελτέ τομάτας, 3 κ.σ. μέλι, 2 κ.σ. μηλόξυδο, 70 γρ. νερό, 1 πρέζα σκόρδο σε σκόνη, 1 πρέζα κανέλα, 1 πρέζα γαρύφαλλο, 1 πρέζα μοσχοκάρυδο, αλάτι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook