Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει στο ΟΡΕΝ λαζάνια με σπανάκι και μανιτάρια.

Υλικά: 400 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φετάκια, 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, ½ κουτ. γλυκού σκόρδο, σκόνη, 600 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας, 400 γρ. λαζάνια, 400 γρ. ανθότυρο, 200 γρ. σπανάκι φρέσκο, 300 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη, 100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη, 2 κουτ. σούπας καρύδια, χοντροτριμμένα (προαιρετικά) και Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook