Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, δεν μπορεί να κρύψει το θυμό του για τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια σχετικά με το κίνημα #metoo.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, δεν άφησε χωρίς να αντιδράσει τα όσα είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας, αμφιβάλλοντας για τις καταγγελίες περί κακοποίησης από αθλήτριες και ηθοποιούς περί σεξουαλικής τους κακοποίησης.
Σχολίασε μάλιστα δηκτικά τον χρυσό Ολυμπιονίκη γράφοντας στα social media:

«Γίνε σαν τη Σοφία Μπεκατώρου, μην γίνεις σαν τον Λευτέρη Πετρούνια. Φαντάζομαι ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας δε γνώριζε ότι η ολυμπιονίκης Σιμόν Μπάιλς ήταν ένα από τα 250 θύματα του Λάρι Νάσαρ. Μάλλον είχε παράπονο που δεν πέτυχε ως αθλήτρια. Εάν… εάν… εάν… Η αμφιβολία δηλητηριάζει τα πάντα χωρίς να σκοτώνει τίποτα».

Ο θόρυβος ξεκίνησε με αφορμή δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το κίνημα #MeToo και τις καταγγελίες στον χώρο του αθλητισμού, λέγοντας:

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας σκληρός κλάδος, από εκεί και πέρα εάν υπήρξαν…
εάν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει – σε εισαγωγικά – τα φώτα πάνω του ή μάλλον έχει καταφέρει τους στόχους του να τους υλοποιήσει να έχει κάποιο τέτοιο παράπονο…» είναι κάποιες από τις δηλώσεις που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook