Πανέμορφη και γεμάτη χαμόγελα η νύφη Νίνα Φλόρ στο πλευρό τγου Φίλιππου Γλύξμπουργκ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του θρησκευτικού γάμου στην Μητρόπολη Αθηνών.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τέλεσε το μυστήριο στην ίδια εκκλησία 57 χρόνια μετά τον γάμο των γονιών του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με τη Νίνα Φλόρ.

Με λαμπρότητα και σε ένα παραδεισένιο σκηνικό γεμάτο λουλούδια, εντυπωσιακές εμφανίσεις και χαμόγελα, τελέστηκε στην Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με την Νίνα Φλόρ.

Τις εντυπώσεις έκλεψε το κομψό νυφικό της Νίνα Φλορ όπως και η τιάρα της, ένα κειμήλιο της μητέρας του Φίλιππου, Άννας Μαρίας.

Το μυστήριο τελέστηκε σύμφωνα με το πρωτόκολλο για την πανδημία, με 100 καλεσμένους μέσα στον ναό. Οι προσκεκλημένοι, που βρέθηκαν στη Μητρόπολη, είδαν από κοντά τον Φίλιππο και τη Νίνα Φλορ να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Για όσους δεν βρέθηκαν μέσα στην εκκλησία όμως, στήθηκε γιγαντοοθόνη σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή.

Οι πρώτοι καλεσμένοι κατέφθασαν λίγα λεπτά πριν από τις 17:00, με εδικά βαν με αλεξίσφαιρα τζάμια. Ανάμεσα στις πρώτες αφίξεις εκείνων του πρίγκιπα Μιχαήλ του Κέντ.

Η άφιξη της νύφης στην εκκλησία, με τον πατέρα της Τόμας, έγινε λίγο πριν από τις 17:30, ενώ η έξοδος του ζευγαριού από την εκκλησία, λίγο μετά τις 18:30. flor- pateras

Ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε το μυστήριο στην ίδια εκκλησία 57 χρόνια μετά τον γάμο των γονιών του Φίλιππου.
Ορισμένοι από τους λαμπερούς καλεσμένους που πέρασαν την είσοδο του ναού: Ο αδερφός του γαμπρού Νικόλαος με τη σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ, η Αλεξία με τον σύζυγό της Κάρλος Μοράλες Κιντάνα, η μικρότερη κόρη της οικογένειας, Θεοδώρα, η Μαρί Σαντάλ με τον σύζυγό της Πάυλο και τα παιδιά τους, η μικρότερη αδερφή της Άννας Μαρίας και πριγκίπισσας της Δανίας Βενεδίκτη.

Το ζευγάρι έχει ήδη κάνει πολιτικό γάμο στην Ελβετία παρουσία των γονιών τους και σήμερα πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό τους γάμο στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Στις 17:25 άνοιξαν οι κεντρικές πόρτες της Μητρόπολης Αθηνών για να υποδεχθούν τη νύφη, Νίνα Φλορ, με ένα όμορφο νυφικό, με κομψό ντεκολτέ, ενώ ξεχωρίζει το εντυπωσιακό σινιόν χτένισμα όπως άλλωστε και η τιάρα.

Η εντυπωσιακή Antique Corsage Tiara της τέως βασίλισσας Άννα Μαρία κοσμεί το κεφάλι της Νίνα Φλόρ. Ένα οικογενειακό κειμήλιο της τέως βασιλικής οικογένειας που φόρεσαν επίσης στον γάμο τους τόσο η Μαρί Σαντάλ όσο και η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Οι λαμπερές παρουσίες

H Άννα Μαρία

Ο Φίλιππος με τους γονείς του περιμένοντας τη νύφη

Πριγκίπισσα Σοφία της Ισπανίας

Μαρί Σανταλ και Παύλος

Η πρωτότοκη κόρη του τέως βασιλιά Αλεξία και ο σύζυγός της Κάρλος Μοράλες Κιντάνα

Η Μαρί Σανταλ με τον Πάυλο και δύο από τα παιδιά τους

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook