Πέθανε ο Γκάνθερ από τα Φιλαράκια

Σε ηλικία 59 ετών έφυγε από τη ζωή ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Γκάνθερ» στη σειρά «Τα Φιλαράκια».
Ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ απεβίωσε την Κυριακή σε ηλικία 59 ετών, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.
Ο ηθοποιός είχε διαγνωστεί με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη το 2018 ο οποίος γρήγορα προχώρησε στα οστά.
«Ο Τάιλερ έφυγε ήσυχα, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες» αναφέρει δήλωση από τον μάνατζέρ του.
Ο περισσότερος κόσμος τον γνώριζε ως τον ιδιοκτήτη του Central Perk, της καφετέριας όπου έπιναν τον καφέ τους τα Φιλαράκια, ως τον «Γκάνθερ» που ήταν αιώνια ερωτευμένος με τη Ρέιτσελ και μισούσε τον Ρος.
Ολες οι Ειδήσεις
- Δήμητρα Βαμβακούση για την κόρη της: Πιο πολύ απ’ όλα με συγκινεί ότι έμαθε να κάνει τον σταυρό της (βίντεο)
- Φωτιά στην Ιεράπετρα: Μάχη με τις φλόγες – Καίγονται σπίτια – Εκκενώνονται οικισμοί και ξενοδοχεία (βίντεο)
- «Ζώα και συναισθήματα»: Το νέο αφιέρωμα του ERTFLIX – Από το Σάββατο 5 έως και Πέμπτη 17.07.2025
- Δημοσκόπηση Pulse: Στις 15 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ – Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Μέρκελ: «Ο Σόιμπλε ήθελε την Ελλάδα εκτός ευρώ, του τηλεφωνούσα ανά μία ώρα» – «Έβλεπα τον Τσίπρα και έλεγα «ο Θεός να φυλάει»
- Κλέλια Ανδριολάτου: Σε καλοκαιρινό mood ποζάρει κάπου εξωτικά με το μαγιό της
- Λαύριο: Είχε αποπειραθεί να βιάσει και μια άλλη γυναίκα ο Τούρκος που κακοποίησε σεξουαλικά 50χρονη σε παραλία (βίντεο)
- Big Brother: Οι νεροκουβαλητές και η κόντρα για το διπλό κρεβάτι απόψε – Τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook