Νοσταλγικές αναρτήσεις μετά την προβολή του επετειακού επεισοδίου «Friends: The Reunion».

Πρεμιέρα έκαναν στο HBO Max την Πέμπτη “Τα Φιλαράκια”, με την πολυαναμενόμενη σειρά να ξαναεπιστρέφει στην μικρή οθόνη, φέρνοντας ιδιαίτερη χαρά στους φαν.

Οι τηλεθεατές είδαν ξανά τους Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) και David Schwimmer (Ross) στο επεισόδιο “The One With The Reunion”, ενώ πέρασμα έκαναν και διάσημοι τραγουδιστές, ηθοποιοί, μοντέλα και ποδοσφαιριστές όπως η Lady Gaga, ο James Corden, η Reese Witherspoon, αλλά και οι David Beckham, Justin Bieber και BTS, μαζί με τους Cindy Crawford, Cara Delevingne, Kit Harington, Mindy Kaling και Malala Yousafzai.

Υπενθυμίζεται πως δεν πρόκειται για κάποιο καινούργιο αυτοτελές επεισόδιο της σειράς, αλλά για μια επανένωση των ηθοποιών, όπου ουσιαστικά είναι οι χαρακτήρες τους.

Στη διάρκεια του μιάμισης ώρας του επετειακού επεισοδίου για τα «Φιλαράκια» πολλά μυστικά ήλθαν στην επιφάνεια, όπως ότι ο Ρος και η Ρέιτσελ δεν επρόκειτο να καταλήξουν μαζί στο φινάλε της σειράς. Ωστόσο, η αγάπη νίκησε και σε συνδυασμό με την απαίτηση του τηλεοπτικού κοινού για ένα ευτυχισμένο τέλος, οι σεναριογράφοι άλλαξαν το σενάριο προς αυτή την κατεύθυνση.

Όπως ήταν αναμενόμενο η προβολή του επεισοδίου δημιούργησε καταιγισμό σχολίων στα social media, ενώ οι χρήστες εξέφρασαν την συγκίνηση τους για την αγαπημένη σειρά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook