Χωρίς μέχρι τώρα να έχει υπάρξει κάποια καταγγελία σε βάρος του, ο Πέτρος Φιλιππίδης εξέδωσε διά του δικηγόρου του ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητά να μην «τηλεδικαστεί». Στη συνέχεια, τρεις αναρτήσεις προκάλεσαν πολλά σχόλια στο διαδίκτυο...

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι πληροφορήθηκε τις τελευταίες ώρες πως το όνομά του εμπλέκεται σε περιστατικά που αγνοεί και για τον λόγο αυτό καλεί τα ΜΜΕ να μη δημοσιευθεί και συνδεθεί το όνομά του, η εικόνα του και η φωνή του με περιστατικά που τον προσβάλλουν, πριν αυτά καταγγελθούν στις αρμόδιες Αρχές.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση, μια ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου προκάλεσε ερωτήματα: «Είσαι πιο ισχυρή από ό,τι γνωρίζεις και φοβούνται τη μέρα που θα το ανακαλύψεις».

Σχόλια προκάλεσε και η ανάρτηση του Αντώνη Καφετζόπουλου:

Η Ζέτα Δούκα, από την μεριά της, σχολιάζει στο Instagram:

«Πληροφορίες προς πάσα ενδιαφερόμενο σε σχέση με την επικαιρότητα: 1) Αυτογκόλ (αγγλ.: own goal) στο ποδόσφαιρο και στα ομαδικά αθλήματα που ισχύει η επίτευξη του τέρματος (γκολ), ονομάζεται η περίπτωση κατά την οποία παίκτης προωθεί τη μπάλα στην εστία (αλλιώς τέρμα) της δικής του ομάδας. Αποτελεί, σχεδόν πάντα, ατυχές συμβάν και προκαλείται από την αποτυχημένη προσπάθεια του αμυνόμενου να αποκρούσει ή να μεταβιβάσει τη μπάλα. Η λέξη χρησιμοποιείται μεταφορικά για κάθε ενέργεια κάποιου που προκαλεί ζημιά στον εαυτό του ή τον κύκλο του (οικογένεια, επιχείρηση κλπ), 2) ο αριθμός 14 είναι μεγαλύτερος του 3…».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook