Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την πετυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» και τις εξελίξεις που θα έρθουν.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, δεν θα μπορούσε να μην κάνει κάποιες αποκαλύψεις για «Τη Γη της Ελιάς» :

«Κάποιος πυροβολεί τη Χάιδω με δικό μου όπλο και πιάνουν εμένα» αποκάλυψε ο Πασχάλης Τσαρούχας και συνέχισε: «Και υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος που μπορεί να μου δώσει άλλοθι, αλλά αυτή δεν μπορεί να μου δώσει το πολυπόθητο άλλοθι», είπε, εννοώντας την Ιουλία.

«Δεν προλαβαίνουμε με τα γυρίσματα. “Είμαστε Survivors” μου λέει ο Αντρέας Γεωργίου που τον ρωτάω για τα διπλά επεισόδια», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε βλέποντας ένα συγκεντρωτικό βίντεο με σκηνές του.
«Παλιώσαμε λίγο για ερωτικές σκηνές. Κάθε δέκα μέρες που έρχονται τα νέα επεισόδια μας ξεραίνει και λέμε “θα το περάσουμε κι αυτό το βουνό”. Μας εκπλήσσει κι εμάς το σενάριο. Είμαστε πάντα έτοιμοι για κάτι το οποίο δεν περιμένουμε».

Ο Πασχάλης Τσαρούχας παραδέχτηκε ότι ο κόσμος έχει ταυτιστεί με τη σειρά και του έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά με τηλεθεατές. «Μια φορά στο αεροπλάνο σηκώθηκε επιβάτης και μου είπε να σκοτώσω και την γυναίκα μου και την Ιουλία» θυμήθηκε ο ίδιος γελώντας και συνέχισε: «Στη Στέλλα που υποδύεται την Χάιδω μια φορά φώναξαν στον δρόμο ότι δεν φταίει ο Καπερνάρος για την δολοφονία του άνδρα και την κόρη της. Έχει και ο κόσμος μπερδευτεί».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook