Η Βίκυ Σταμάτη άλλαξε το επώνυμό της (Βίντεο)

Η μήνυση στην ξαδέλφη του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Η Βίκυ Σταμάτη άλλαξε το επώνυμό της, καθώς όπως μετέδωσε στο Πρωινό η Κέλλυ Χεινοπώρου, έλαβε αποκλειστικά το επίθετο Τσοχατζοπούλου. Πλέον θα πρέπει να την προσφωνούμε Βίκυ Τσοχατζοπούλου.
Στην εκπομπή έκανε δήλωση η Βίκυ Τσοχατζοπούλου και για όσα είχε δηλώσει η ξαδέλφη του Άκη Τσοχατζόπουλου, πως έχει και εκείνη ευθύνη για τον θάνατό του.
«Σε αντίθεση με αυτή την κυρία -την ξαδέλφη του Άκη- η οποία επέλεξε να με κατηγορήσει με συνεντεύξεις σε εφημερίδες και διαδικτυακά κανάλια, εγώ επιλέγω την νομική οδό, για να αποκαταστήσω την αλήθεια. Εάν ο σύζυγός μου έζησε τόσο καιρό, με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε -το οφείλει αποκλειστικά και μόνο σε εμένα, και όχι σε αυτήν την κυρία, την οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε διώξει από το σπίτι μας», λέει η Βίκυ Τσοχατζοπούλου.
Ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής, αναφέρει για το θέμα: «Η κ. Βίκυ Τσοχατζοπούλου, όπως γνωρίζετε, έχει και ένα ανήλικο παιδί το οποίο διαβάζει ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Αυτό είναι πάρα πολύ βαρύ, ξεφεύγει από τα όρια της κακοήθειας και αγγίζει τα όρια της δολοφονίας ψυχών. Δεν μπορεί να λέμε έτσι ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Επέλεξε, λοιπόν, η κ. Τσοχατζοπούλου να αμυνθεί σε αυτό δια της καταθέσεως μηνύσεως σε βάρος».
Ολες οι Ειδήσεις
- Φοινικούντα: Δεν βρέθηκε πυρίτιδα στα ρούχα του Ελληνοβρετανού που κατηγορείται ως δράστης του διπλού φονικού – Σε εξέλιξη οι απολογίες των 2 κατηγορουμένων
- Παρίσι: Το Μουσείο του Λούβρου έκλεισε μετά από τη ληστεία «ανεκτίμητων κοσμημάτων» της συλλογής του Ναπολέοντα – Πώς έγινε η κινηματογραφική διάρρηξη μέσα σε 7 λεπτά – Τι εκλάπη (Φωτογραφίες)
- Μητσοτάκης: Fake news της αντιπολίτευσης η δήθεν γενικευμένη επιβολή 13ωρης εργασίας – Μέχρι τέλος Οκτωβρίου η πρώτη δόση του επιδόματος θέρμανση
- Ο Τραμπ προκαλεί με ΑΙ βίντεο: Βομβαρδίζει με περιττώματα διαδηλωτές ως πιλότος μαχητικού φορώντας στέμμα
- Απάντηση Γεραπετρίτη σε Φιντάν για το SAFE: Καμία συζήτηση σε θέματα εθνικού συμφέροντος, όποιος ενοχλείται οφείλει να το αποδεχθεί
- Happy Traveller στη Μογγολία – Το Α’ Μέρος την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στις 16.30, στον ΣΚΑΪ
- Ο Παναιτωλικός έφερε… τούμπα το ματς και επέστρεψε στις νίκες στο ντεμπούτο του Αναστασίου
- Ατρόμητος – Λεβαδειακός 2-2: Aλύγιστος και στο Περιστέρι
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook