Η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Την Χαρά Σμύρου την γνωρίσαμε για πρώτη φορά πριν από 15 χρόνια, όταν υποδύθηκε την Ματούλα στην τηλεοπτική σειρά Καφέ της Χαράς. Την άτακτης έφηβη που ονειρευόταν τη μεγάλη ζωή μακριά από το χωρίο και δεν δίσταζε να κάνει τα πάντα για να την κυνηγήσει, ακόμη και να μπει ανάμεσα σε ζευγάρια.

Από τότε έχει πρωταγωνιστήσει επίσης, στις 7 Θανάσιμες Πεθερές: Η Αθηναία Πεθερά το 2007, στο Εντιμότατοι κερατάδες: Ο μαμάκιας κερατάς επίσης το 2007, στο Μου το Κρατάς Μανιάτικο την ίδια και πάλι χρονιά. Από τότε λοιπόν έχουμε να την δούμε κάπου τηλεοπτικά.

Η ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατάει την ζωή της μακριά από την τηλεόραση και είναι ένας από τους λόγους που δεν την είδαμε και στο νέο κύκλο. Ενώ και το προφίλ της στο Instagram το έχει ιδιωτικό.

Έτσι είναι σήμερα η Ματούλα από την σειρά Καφέ της Χαράς

Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, κυκλοφορεί στα social media μια φωτογραφία, την οποία είδαμε και πάθαμε πλάκα. Η ηθοποιός δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε και άνετα θα την αναγνωρίζαμε στο δρόμο. Ο χρόνος φαίνεται είναι ο καλύτερος της φίλος. Ενώ, σχεδόν ίδιος είναι και ο γιατρός που στο τέλος της σειράς τον παντρεύτηκε.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook