Συνταγή για μαριναρισμένο σουβλάκι κοτόπουλο με χειροποίητες πίτες [βίντεο]
![Συνταγή για μαριναρισμένο σουβλάκι κοτόπουλο με χειροποίητες πίτες [βίντεο]](https://www.bigpost.gr/wp-content/uploads/2021/11/7564789-1024x558.jpg)
Ο chef Κυριάκος Μελάς στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» μας δείχνει τα μυστικά για χειροποίητες πίτες και μαριναρισμένο κοτόπουλο σουβλάκι.
Υλικά για τις πίτες: 300 γρ. αλεύρι, 150 ml νερό,1 πρέζα ξηρή μαγιά, 1 κ.σ. αλάτι, Υλικά για τα σουβλάκια: 1 στήθος κοτόπουλου, Υλικά για τη μαρινάδα για το κοτόπουλο πριν το ψήσιμο: 2 κ.σ. κέτσαπ, χυμό από 1 λεμόνι, 1 κ σ. ελαιόλαδο, 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα, αλάτι-πιπέρι, μετά το ψήσιμο, 50 γρ. μουστάρδα, 50 ml νερό, 25 γρ. μέλι, 10 γρ. ελαιόλαδο, αλάτι.
Ολες οι Ειδήσεις
Ειδήσεις
Top Stories
- Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές 75-67: Σπουδαία πρόκριση για τους «πράσινους» στο Final 4 του Άμπου Ντάμπι
- Συνελήφθη ο 34χρονος φοιτητής που επιτέθηκε στην ιδιοκτήτρια του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη – Βίντεο
- Χρήστος Μάστορας: Nέα ανάρτηση μετά τις αντιδράσεις για τη συναυλία του στην Αλβανία – “Αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ…”
- Ένταση στη συνάντηση Κάρνεϊ – Τραμπ για τον Καναδά: «Η χώρα δεν θα είναι ποτέ προς πώληση» – «Ποτέ μην λες ποτέ» η απάντηση του προέδρου των ΗΠΑ
- Π.Παυλόπουλος: «Το Κυπριακό Ζήτημα στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου και του Ευρωπαϊκού Δικαίου: Οι “αυταπάτες” του σχεδίου Ανάν και η αλήθεια για την Διάσκεψη του Crans-Montana»
- Μερτς: Εξασφάλισε πλειοψηφία με 325 ψήφους στον δεύτερο γύρο – Είναι ο 10ος Καγκελάριος της Γερμανίας!
- Τα πιο διασκεδαστικά challenges που μπορείς να δοκιμάσεις στο Athens Street Food Festival (vid.)
- Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 38χρονης που σκοτώθηκε στην έκρηξη και του 36χρονου που νοίκιασε τη γιάφκα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook