Άρης Σερβετάλης: Αδυνατώ να υποστηρίξω τον διαχωρισμό ανθρώπων που επιβάλλουν τα νέα μέτρα
Την δική του απάντηση έδωσε ο Άρης Σερβετάλης για την αποχώρησή του από την θεατρική παράσταση Ρινόκερος μετά την θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε.
Την πρώτη του απάντηση, μετά την απόφαση να εγκαταλείψει την παράσταση «Ρινόκερος», έδωσε στο Instagram ο μέχρι πρότινος πρωταγωνιστής της παραγωγής, Άρης Σερβετάλης.
«Αδυνατώ να υποστηρίξω τον διαχωρισμό των ανθρώπων που επιβάλλουν τα νέα μέτρα», αναφέρει, υποστηρίζοντας ότι η παραγωγή και ο καλλιτεχνικός διευθυντής και σκηνοθέτης γνώριζαν τις απόψεις του, ενώ ήδη από τον Ιούλιο είχε ανακοινώσει ότι αν τα θέατρα λειτουργήσουν μόνο για εμβολιασμένους, θα αποχωρήσει από την παράσταση.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αγροτικά μπλόκα σε Νίκαια, Μάλγαρα και Ε65 – «Θα γεμίσει με μπλόκα όλη η Ελλάδα – Έρχονται και άλλα τρακτέρ αύριο – Μαρούδας: «Είμαστε 3-0 μέχρι τώρα, πάμε καλά» (βίντεο)
- Βρυξέλλες: Η συμπεριληπτική φάτνη με Μαρία, Ιωσήφ, μάγους και νεογέννητο Χριστό… χωρίς πρόσωπα – Έντονες αντιδράσεις – Βάνδαλοι «έκλεψαν» το κεφάλι του Θείου Βρέφους (εικόνες)
- Σίσσυ Χρηστίδου: Αναλαμβάνω την ευθύνη στο επίπεδο της αφέλειας – Είναι ένας άνθρωπος που είναι εξαιρετικά θυμωμένος μαζί μου» (βίντεο)
- Χριστίνα Μπόμπα: Πριν καν εμφανιστώ στην τηλεόραση, με έκραζαν κι έλεγαν ότι είμαι απαίσια (βίντεο)
- «EQ: Καλεσμένος ο Στέφανος Ξενάκης απόψε τα μεσάνυχτα στο ACTION 24 – Τρέϊλερ
- «11 ΑΥΤΟΙ 11 ΕΜΕΙΣ»: Απόψε στο OPEN η κορυφαία ενδεκάδα στον αθλητικό σχολιασμό
- Καραφώτης-Σπιταδάκη: Τα μοναδικά Παρασκευοσάββατα στο «Koukoutsi» που καθιερώνεται στη διασκέδαση από Τετάρτη εως και Κυριακή (εικόνες+βίντεο)
- Η μυθοπλασία του MEGA κατακτά την κορυφή της τηλεθέασης και τον Νοέμβριο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook