Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε τη χρονιά που διανύουμε, το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την ακοή της, τη ζωή με την οικογένειά της, αλλά και το ελληνικό MeToo.

«Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη. Βίωσα τον κορωνοϊό, έκανα 4 μετακομίσεις, είχαμε και τις φωτιές του καλοκαιριού, και τα παιδιά μου ήταν κοντά», είπε η όμορφη ηθοποιός.

«Είμαι πάρα πολύ καλά με την ακοή μου, ήταν μια πολύ δύσκολη φάση, χάνεις και την ισορροπία σου. Έκανα μια βίαιη πλύση με ορό και για ενάμιση μήνα είχα υπερακουσία», περιέγραψε σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την ακοή της.

Αναφερόμενη στην εμφάνισή της, η ίδια είπε ότι «Έχω αδυνατίσει αρκετά, αλλά και με παραπάνω κιλά πάλι καλά είμαι. Από την πρώτη ημέρα στην τηλεόραση σχολίαζαν την εμφάνισή μου, έλεγαν “δείτε πόσο πάχυνε” και είχαν φωτογραφία μου με Photoshop. Όταν παντρεύτηκα και έγινα μαμά, αυτά σταμάτησαν. Γυναίκες που δεν έχουν κάνει παιδιά και δεν έχουν παντρευτεί τις κρίνουν αυστηρά και αυτό το θεωρώ ρατσιστικό».

Μιλώντας για τις κόρες της, η ίδια είπε ότι «Η μικρή μου κόρη είναι 3 ετών και η μεγάλη θα γίνει 6 ετών. Έχουν καταλάβει ότι είμαι ηθοποιός, τραγουδάνε, παίζουν. Με τα παιδιά επικοινωνούμε τα πράγματα όπως τα λέμε σε φίλους».

«Στο σύντροφό μου θαυμάζω πολλά. Είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης, δεν έχει κόμπλεξ, είναι πολύ όμορφος μέσα και έξω», σημείωσε σχετικά με το σύντροφό της.

Σχετικά με το ελληνικό MeToo η ίδια είπε ότι «Δεν μου αρέσει που την τελευταία χρονιά με έπαιρναν μόνο για να κάνω δηλώσεις για το κομμάτι των καταγγελιών, σχεδόν με προσβάλει. Μπορεί να μου στοίχισε επαγγελματικά που μίλησα αλλά θα το έκανα ξανά. Είναι πιο σημαντικό από το να έχω μια θέση στην τηλεόραση».

«Δε νιώθω ακόμα ικανοποιημένη, δε συμβαίνει μόνο στο δικό μας χώρο. Δεν έχουν μιλήσει ακόμα για άλλες πτυχές, όπως το εργασιακό bullying. Δεν είμαι ικανοποιημένη που παίρνουν θέση άνθρωποι που έχουν προσβάλει ανθρώπους όπως εμένα», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παίζει στην παράσταση «Η Κυρία Επιθεώρηση» στο θέατρο Βέμπο, ενώ, όπως εξήγησε η ίδια θα παίξει και στην παράσταση «Σκρουτζ» με το Σπύρο Μπιμπίλα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook