Το μοντέλο και πρωταθλήτρια κολύμβησης. αμέσως μετά τον τελικό, ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει τον επαγγελματικό αθλητισμό για χάρη του μόντελινγκ.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του φετινού Greece’s Next Top Model στον τελικό που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Η Όλγα Ντάλλα, παρότι έφτασε μια ανάσα πριν τη νίκη, πήρε τελικά τη δεύτερη θέση.

Το μοντέλο και πρωταθλήτρια κολύμβησης αμέσως μετά τον τελικό, μίλησε στην κάμερα του Star και ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει τον επαγγελματικό αθλητισμό για χάρη του μόντελινγκ.

«Νιώθω νικήτρια. Κι εγώ και ο Κωνσταντίνος πρέπει να νιώθει νικητής. Μπράβο στην Κυβέλη που το πήρε. Το παιχνίδι τώρα ξεκινάει. Μετά από τόσο καιρό μέσα στο παιχνίδι, θέλω λίγο χρόνο να ξεκουραστώ και μετά θα ψάξω πρακτορείο. Θα αρχίσω να δουλευω. Θα το κυνηγήσω πάρα πολύ και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχω δουλειές. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω τον πρωταθλητισμό κολύμβησης γιατί έχω ήδη χάσει ένα πολύ μεγάλο διάστημα με το GNTM κι επίσης επειδή θέλω να κυνηγήσω το μόντελινγκ, δε θα έχω χρόνο να τα συνδυάσω και τα δύο. Οπότε βάζω τώρα το μόντελινγκ μπροστά και ίσως να κολυμπάω έτσι για τον εαυτό μου. Αλλά στον βαθμό του πρωταθλητισμού δε νομίζω. Το κολύμπι θέλει πάρα πολλές θυσίες. Οπότε από τη στιγμή που θέλω να ακολουθήσω το μόντελινγκ θα αφοσιωθώ εκεί. Τις γιορτές θα τις περάσω με την οικογένειά μου και τον Στυλιανό.

Πιο πολύ σπίτι γιατί μου έχουν λείψει πολύ και θέλω να τους χορτάσω. Μπορεί να πάω και Κύπρο (σ.σ. τόπος καταγωγής Στυλιανού) και αν ο Στυλιανός θέλει να με πάει και ένα Παρίσι…δε θα έλεγα όχι!» είπε η Όλγα.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Στυλιανός, ο οποίος δεν έκρυψε πόσο ερωτευμένος είναι με την Όλγα και αποκάλυψε πως οι δυο τους θα συγκατοικήσουν.

«Όταν τη δει κάποιος από κοντά θα καταλάβει. Είναι απίστευτη. Είναι η νικήτρια της καρδιάς μου. Μια καρδιά δεν είναι αρκετή για την Όλγα! Θα συγκατοικήσουμε βασικά! Το έχουμε κανονίσει ήδη!» είπε ο Στυλιανός!

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook