Η τραγουδίστρια είναι πολύ ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης μπορεί να κρατούσαν τον ερωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον δεν κρύβονται.

Οι δυο τους είναι πολύ καλά μαζί και πριν από λίγο καιρό ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4».

«Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω με τη Δέσποινα. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν είμαι ο άνθρωπος που κρύβομαι, δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αν θα βγω έξω θα βγω να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που θέλω. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Και εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο», είπε ο ηθοποιός.

Τις τελευταίες ημέρες η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται σε καραντίνα, αφού διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό, ωστόσο το μυαλό της είναι στον αγαπημένο της, όπως αποδεικνύει η νέα της ανάρτηση στο Instagram.

Η τραγουδίστρια κοινοποίησε την αφίσα της παράστασης «Άνθρωποι και Ποντίκια», στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και σκηνοθετεί ο Βασίλης Μπισμπίκης και δήλωσε δημόσια περήφανη για αυτόν.

«Περήφανη για εσένα! Όσοι δεν έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά αυτήν την υπέροχη παράσταση τώρα μπορείτε! Μην τη χάσετε! Ο,τι καλύτερο», έγραψε η Δέσποινα Βανδή και προέτρεψε τους ακολούθους της να την δουν.

Δείτε το σχετικό instastory της Δέσποινας Βανδή:

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook