Αιχμηρή ανάρτηση από την Βαλέρια Κουρούπη στα social media.

Την έντονη οργή της εξέφρασε η Βαλέρια Κουρούπη, το απόγευμα της Πέμπτης, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Οργή σχετικά με τις πληγές που άφησε πίσω η «Ελπίδα».

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε στα social media ένα σύντομο βίντεο από το αυτοκίνητο της. «Είμαι στο αυτοκίνητο στη λεωφόρο Μεσογείων και μην ανησυχείτε που οδηγώ γιατί δεν κινούμαι! Όχι, δύο λωρίδες με το ζόρι και όλο το άλλο χιόνι, πεταμένα αυτοκίνητα και σπασμένα κλαδιά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Βαλέρια Κουρούπη.

«Ωραία, δεν μπορώ να πω. Λειτουργούν και οι δήμοι και ο κρατικός μηχανισμός. Ακόμη δεν έχουμε απεγκλωβιστεί αδέλφια! Η κίνηση είναι πάρα πολλή στους δρόμους. Με το ζόρι εκχιονίσαν χθες αλλά η δρόμοι δεν περνούν, είναι πάρα πολύ επικίνδυνη η κυκλοφορία. Είναι άγρια τα πράγματα».

«Πιο άγριο βέβαια είναι να βλέπουμε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας, πόσο εγκαταλελειμμένοι είμαστε και γιατί συνεχώς γίνεται επίκληση στην ατομική ευθύνη. Γίνεται γιατί δεν υπάρχει ευθύνη κρατική και μέριμνα για εμάς» συμπλήρωσε η Βαλέρια Κουρούπη στη δημοσίευση της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook