Survivor: Η ανάρτηση-καρφί του Τριαντάφυλλου για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του δημοσιογράφου, θέση θέλησε να πάρει ο Τριαντάφυλλος.
Τεράστια ανατροπή στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, καθώς στο τέλος της βραδιάς είχαμε όχι μία, αλλά δύο αποχωρήσεις.
Ο λόγος για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και την Αθηνά Ευμορφιάδη που αποχώρησε οικειοθελώς.
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του δημοσιογράφου, θέση θέλησε να πάρει ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος είχε δεχτεί στο παρελθόν σκληρή κριτική από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.
Ο γνωστός τραγουδιστής έριξε τα βέλη του στον Λάμπρο Κωνσταντάρα, γράφοντας στα instastories: «Φίλε Λάμπρο, εσύ με έβριζες, έλεγες τα χειρότερα, οι ιστορίες σου στο Instagram έσταζαν φαρμάκι, αλλά ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ. Τίποτα δεν είναι εύκολο, ελπίζω τώρα να καταλάβεις τι περάσαμε και εγώ και ο @alexispappas που μας κατηγορούσες. Καλή συνέχεια καλή επιστροφή και πολλά φιλιά από όλο το fun club του Ντάφυ».
Ολες οι Ειδήσεις
- Κεφαλογιάννη – Μάτσας: Απορρίφθηκε η έφεση της υπουργού για αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους – Παραμένει η συνεπιμέλεια
- Παρέμβαση Μητσοτάκη στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με τον χάρτη του τουρκολιβυκού μνημονίου: «Είναι παράνομο, η γεωγραφία δεν μπορεί να ξαναγραφτεί»
- Βασίλης Μπισμπίκης: Έχει γενέθλια και τα γιόρτασε – Η τούρτα και η αφιέρωση
- Πώς περιγράφεται το Allwyn | McLaren Racing LIVE IN ATHENS σε μόλις τρεις λέξεις;
- Under The Greek Sun: Λαμπερή πρεμιέρα στην Αθήνα με επώνυμες παρουσίες και ισχυρό κοινωνικό μήνυμα
- Η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε τα 57: Οι οικογενειακές φωτογραφίες και η ευχή του γιου της, Άγγελου Λάτσιου
- Eleni Alexandris: «The voice» and «The face» that sounds familiar
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο: Ξανά στην κορυφή της τηλεθέασης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook