Η αλλαγή στην εμφάνισή της και το δυνατό μήνυμα που στέλνει

Μια από τις πλέον συζητημένες παίκτριες του Big Brother ήταν η Χριστίνα Ορφανίδου.

Η επαγγελματίας παίκτρια poker, με τις εντυπωσιακές καμπύλες και το πληθωρικό μπούστο, είχε τραβήξει πάνω της το ενδιαφέρον, όταν κατά την περιγραφή της ζωής της, είχε αναφερθεί revenge porn βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια το οποίο είχε διαρρεύσει πρώην σύντροφος της.

Το Big Brother, τελείωσε και η Χριστίνα Ορφανίδου έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα μας. Το βράδυ της Δευτέρας, η πρώην παίκτρια του Big Brother ήταν καλεσμένη σε στέκι του Περιστερίου και εκεί ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της, είναι εμφανής καθώς η Χριστίνα Ορφανίδου έχει περισσότερα κιλά σε σχέση με αυτά που είχε όταν διαγωνιζόταν στο Big Brother.

Με ένα βίντεο στο προφίλ της στο Tik Tok, η Χριστίνα Ορφανίδου αποκάλυψε ότι έχει πάρει 15 κιλά και πως της αρέσει πολύ ο νέος της εαυτός.

«Όταν έχεις πάρει 15 κιλά αλλά αγαπάς ακόμα πιο πολύ τον εαυτό σου» έγραψε η εντυπωσιακή μελαχρινή πάνω στο βίντεο του Tik Tok και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα υπέρ του body positivity.

@xristinaorfanidou If you don’t love yourself, how the hell you gonna love somebody else? ♥️#selflive #selfcare #loveyourbody #fy #foryou ♬ Ginseng Strip 2002 – Yung Lean

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook