Η Τάμτα βρέθηκε στο Σύνταγμα στη συγκέντρωση για την Ουκρανία.

«Υγεία και ειρήνη» σε όλο τον κόσμο, έγραψε στην ανάρτηση της η Τάμτα που έδειξε εικόνες και βίντεο από τη συγκέντρωση για την Ουκρανία.

Χθες Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα συγκέντρωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον ουκρανικό λαό. Γυναίκες από την Ουκρανία που ζουν στη χώρα μας κάλεσαν τον κόσμο να εκφράσει την αντίθεσή του ώστε να σταματήσουν άμεσα οι πολεμικές επιχειρήσεις από την Ρωσία στην χώρα τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια πήγε στη συγκέντρωση με την μητέρα και την κόρη της.

Τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών στην Ουκρανία ξύπνησαν στην τραγουδίστρια και την μητέρα της μνήμες από τον πόλεμο στη Γεωργία, τη χώρα καταγωγής τους.

Η Τάμτα στην ανάρτησή στον λογαριασμό της στο Ιnstagram έγραψε: «Ιδιαίτερα στενάχωρη μου είναι η εικόνα της μαμάς μου στην σημερινή διαδήλωση. Με το ίδιο πάθος για τον ίδιο λόγο…Όπως όλα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια. Υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta)

Το παρών στη συγκέντρωση έδωσαν και άλλοι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου ανάμεσά τους οι: Αποστόλης Τότσικας, Ρούλα Ρέβη, Τόνια Σωτηροπούλου, Κωστής Μαραβέγιας, Γιώργος Χρανιώτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook