Η σύντροφος του Μίλτου Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν το καλοκαίρι του 2021, με τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος.

O χρυσός του άλματος εις μήκος ανέβασε την Ελλάδα στα ουράνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με τη χρυσή επίδοσή του στα 8,41 μ.και έκανε όλο τον πλανήτη να μιλά για τον Έλληνα αθλητή με τις αέρινες κινήσεις.

Ο Μίλτος Τεντόγλου όμως διανύει και μία όμορφη περίοδο στη ζωή του καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες της Real Life, είναι ζευγάρι με την δημοσιογράφο, Πηνελόπη Γκιώνη. Η γνωριμία τους έγινε στα στάδια, ανάμεσα σε προπονήσεις κα ι αγώνες, καθώς η μελαχρινή δημοσιογράφος καλύπτει τα αθλήματα του στίβου.

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του επίσημη κοινή εμφάνιση πριν από μία εβδομάδα στην βράβευση των κορυφαίων αθλητών του ΣΕΓΑΣ.

Η σύντροφος του Μίλτου Τεντόγλου

Το περασμένο καλοκαίρι, η Πηνελόπη βρέθηκε στην Ιαπωνία για να καλύψει τους Ολυμπιακούς Αγώνες για λογαριασμό του μέσου στο οποίο εργαζόταν εκείνη την περίοδο. Εκεί, μετά το τέλος των Αγώνων, σύμφωνα πάντα με την Real, οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν τόσο για το άθλημα του Μίλτου Τεντόγλου όσο και για τα υπόλοιπα αθλήματα του στίβου και να έρθουν πιο κοντά.

Η αρχική συμπάθεια μετατράπηκε σε έλξη μετά το τέλος των Αγώνων. Όταν πια ο Τεντόγλου είχε επιστρέψει στην Ελλάδα με το χρυσό μετάλλιο και η Πηνελόπη ολοκλήρωσε τις ανταποκρίσεις της στην Ιαπωνία, συναντήθηκαν εκ νέου και σιγά – σιγά κατάλαβαν ότι μεταξύ τους υπάρχει κάτι παραπάνω από μία απλή συμπάθεια.


Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook