Το δημόσιο μήνυμα του ηθοποιού για τη Νατάσσα Μποφίλιου.

Η συμμετοχή της Νατάσσας Μποφίλιου στην αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, επειδή η φράση της αφίσας “Καμία εμπλοκή στους Ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΡΩΣΙΑΣ” θεωρήθηκε εξίσωση θυτών και θυμάτων.

Ανάμεσα σε εκείνους που πήραν θέση επί του ζητήματος βρέθηκε και ο Πάνος Βλάχος ο οποίος θέλησε να στηρίξει δημόσια τη Νατάσσα Μποφίλιου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο γνωστός ηθοποιός στράφηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έγραψε: “Με τη Νατάσσα” ενώ την έκανε ταγκ πάνω στην ανάρτηση.

Δεν είναι ωστόσο λίγοι εκείνοι που στοχοποίησαν την ερμηνεύτρια η οποία κατηγορήθηκε ότι «τάσσεται υπέρ του Πούτιν», «αποφεύγει να πάρει ξεκάθαρη θέση» ή «εξισώνει θύτες και θύματα».

Ανάμεσά τους και ο Αντώνης Καφετζόπουλος, που σε ανάρτησή του, σχολίασε σχετικά: «Άκουγα «η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει» [με νεύρα ομολογώ, τόσο απο την σχεδόν απάνθρωπη επανάληψη όσο και γιατί δεν είμαι φιλος του ακατάσχετου vibrato στην τέχνη]. Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το τραγουδούσε με τέτοιο επίμονο πάθος η Νατάσσα: ήταν προφητικό. Αναφερόταν στην καρδιά του #ουκρανου_ηρωα που αντιστέκεται στον νεοναζί του Κρεμλίνου. Τι; Οχι; Η Μποφίλιου τελικα θα τραγουδήσει υπέρ των λαών γενικώς; Κατα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτη την αχταρμά σειρά; Έλα ρε κοπελιά».

Από την άλλη, η Νατάσσα Μποφίλιου εξηγώντας τους λόγους που συμμετέχει στη συγκεκριμένη συναυλία, έγραψε σε ανάρτησή της: «Καλέστηκα σε μία αντιπολεμική συναυλία από φοιτητικούς συλλόγους. Να πω 2 αντιπολεμικά τραγούδια. Είπα ναι. Όπως λέω τόσα χρόνια σε δράσεις σαν αυτή. Η θέση μου είναι ολιστική ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Για μένα αυτό είναι το αίτημα. Καταδικάζω την άθλια εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία. Είμαι με τους Λαούς και τους πρόσφυγες που άλλη μια φορά στην ιστορία πληρώνουν το τίμημα για τα συμφέροντα των ισχυρών. Είμαι με την αλληλεγγύη. Δεν επιθυμώ καμία εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας. Μου είναι αδύνατο να στρέψω το βλέμμα από την τεράστια ανθρωπιστική κρίση και θα είμαι στη θέση που πρέπει με όποιο τρόπο μπορώ. Στην επίσημη γραμμή που στοιχειοθετείται και θα με κάνει άλλη μια φορά βορά στην διαστρέβλωση των θέσεων, της αλήθειας μου και στη δημιουργία μιας προπαγάνδας που εξυπηρετεί τον μακαρθισμό φυλλάδων και προσώπων, γυρνώ την πλάτη. Πορεύομαι με τα ιδανικά μου. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. Νατάσσα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook