Απαντήσεις σε όλους έδωσε η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, μετά το δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής Chart Show.

Πολλά είναι αυτά που ακούστηκαν μετά τη μεγάλη πρεμιέρα που έκανε η Δέσποινα Βανδή στον Alpha με τη μουσική εκπομπή Chart Show.

Απαντήσεις σε όλους έδωσε η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, μετά το δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής Chart Show.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε την τραγουδίστρια και εκείνη απάντησε τόσο για την ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη, όσο και για τους τραγουδιστές, οι οποίοι παρεξηγούνται, επειδή δεν έχουν ακούσει ακόμα τα τραγούδια τους στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μαστοράκης στην ανάρτησή του στο Facebook έγραψε πως η Δέσποινα Βανδή πλέον, δεν κάνει την ίδια καριέρα στο τραγούδι, οπότε ακολουθεί μία διαφορετική πορεία πλέον, στην παρουσίαση.

Για τη δημοσίευσή του η Δέσποινα Βανδή, σχολίασε: «Ήταν σκληρή η ανάρτησή του; Έχω συνηθίσει τα αρνητικά σχόλια όλα αυτά τα χρόνια. Δεν γίνεται να πρωταγωνιστείς, σε οτιδήποτε, είτε στο θέατρο, είτε στο τραγούδι και να μην υπάρχουν αρνητικά σχόλια. Μέσα στο παιχνίδι είναι και αυτά. Δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους. Είναι φοβερά ανυπόφορο, αν κινείσαι με αυτόν τον γνώμονα».

Όσο για τους καλλιτέχνες, που έχουν παρεξηγηθεί, καθώς δεν έχουν δει τα τραγούδια τους να παίζουν στην μουσική εκπομπή, η Δέσποινα Βανδή είπε: «Ακούμε μερικά πολύ όμορφα τραγούδια, δεν υπάρχουν διαγωνισμοί εδώ, ούτε βραβεία. Είναι απλά τραγούδια που έχουν αντέξει στον χρόνο. Και όσο για τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί, υπάρχει ένας αλγόριθμος και μία συγκεκριμένη ομάδα, που το έχει ξανακάνει, για να μπορούμε να φτάνουμε όσο πιο κοντά γίνεται στην αλήθεια και στη διαφάνεια. Πάνω από όλα, για τα τραγούδια θέλουμε να μιλήσουμε, δεν διακυβεύεται η καριέρα κανενός, ούτε αφαιρείται, ούτε προστίθεται».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook