«Στα 17 μου κόντεψα να πεθάνω από παχυσαρκία, ζύγιζα 140 κιλά», εκμυστηρεύτηκε ο θεατρικός παραγωγός Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε συνέντευξή του στο «Secret» μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την υγεία του, όταν είχε φτάσει να ζυγίζει 140 κιλά.

Ρωτήθηκε βέβαια και για τον επικείμενο γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση και αποκάλυψε ότι: Οι καλεσμένοι ανέρχονται στις 3.000: «Ο γάμος θα γίνει στις 28 Αυγούστου, στην Κύπρο. Έχουμε καλέσει 3.000 άτομα και για καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς έχουμε κλείσει μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας».

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για το πρόβλημα της παχυσαρκίας και το πως το αντιμετώπισε είπε στη συνέντευξη του:
«Όταν ήμουν 17 ετών κόντεψα να πεθάνω από παχυσαρκία και υψηλά ποσοστά λίπους. Τα ζωτικά μου όργανα υπολειτουργούσαν και οι γιατροί μού έλεγαν ότι μέχρι τα 25 θα πάθω ανακοπή ή έμφραγμα και θα μείνω στον τόπο. Είχα φτάσει 140 κιλά, δεν έβρισκα ρούχα να φορέσω και είχα μόνο την οικογένειά μου δίπλα μου. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου. Με λέγανε χοντρό, γουρουνάκι, βόδι και διάφορα άλλα προσβλητικά σχόλια

Στη συνέχεια αποκάλυψε πώς αντιμετώπισε το πρόβλημα με τη βοήθεια της οικογένειάς της: «Όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο με τα κιλά με βοήθησε η οικογένειά μου να μπω σε πρόγραμμα διατροφής και το ακολούθησαν και αυτοί για να με στηρίξουν. Κατάφερα μέσα σε δύο χρόνια να χάσω 50 κιλά. Κι όμως, λίγα χρόνια μετά αισθάνομαι ότι αυτό το δυστυχισμένο παχουλό αγοράκι είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου, έχοντας κατακτήσει τα όνειρά του και έχοντας βρει τη γυναίκα της ζωής του, την Ιλάειρα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook