O Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο καλλιτεχνικό χώρο.

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής μίλησαν ανοιχτά για το γάμο τους, το γιό τους Χάρη αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασαν σε συνέντευξη που έδωσαν στο περιοδικό ΟΚ!

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς «Super Mammy» το αγαπημένο ζευγάρι των ηθοποιών μίλησε έξω από τα δόντια για τη σχέση τους αλλά και για ένα περιστατικό με μία επίμονη θαυμάστρια του Σεφερλή, που έκανε έξαλλη την  Έλενα Τσαβαλιά.

Η Έλενα Τσαβαλιά εξήγησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο μία φράση που είχε πει στο παρελθόν και είχε παραξενέψει τους θαυμαστές του ζευγαριού.

Η ηθοποιός είχε αναφέρει πως αν δεν είχαν αποκτήσει παιδί, εκείνη και ο Μάρκος Σεφερλής πιθανότατα θα είχαν χωρίσει.

«Ακόμα κι αν η σχέση φτάσει κάποια στιγμή σε οριακό σημείο, όταν έχεις παιδί, είσαι υποχρεωμένος να το σκεφτείς και δεύτερη και τρίτη φορά, πριν πεις “το διαλύουμε”. Όταν δεν έχεις παιδί, μπορεί να λειτουργήσεις παρορμητικά και να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις», εξήγησε.
Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η σχέση τους δεν έφτασε ποτέ σε τόσο οριακό σημείο, όμως θεωρεί πως καμιά φορά ακόμα και κάτι μηδαμινό μπορεί να σε κάνει να τα «τινάξεις όλα στον αέρα».

«Αν δεν είχαμε τον Χάρη, ενδεχομένως και με κάτι μικρό ή εγώ ή ο Μάρκος να είχαμε φύγει ή να είχε διαλυθεί η σχέση μας. Μπορεί ακόμα και κάτι μηδαμινό να σε τρελάνει και να πεις “δεν θέλω άλλο”», τόνισε η Έλενα Τσαβαλιά.

Ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε κι εκείνος τη δική του εκδοχή. «Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε πολύ δύσκολα τα πρώτα χρόνια σε οικονομικό επίπεδο, μετά τη γέννηση του Χάρη. Ο Χάρης γεννήθηκε το 2004, το 2005 πήρα το Δελφινάριο κι ήρθα αντιμέτωπος με πολλά οικονομικά προβλήματα. Όταν τα χρέη είναι δυσβάσταχτα, είναι λογικό να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση ενός ζευγαριού, αλλά ούτε τότε περάσαμε κρίση. Η Έλενα ήταν εκεί, με στήριξε και θεωρώ ότι και με τον Χάρη και χωρίς τον Χάρη, θα ήταν εκεί για εμένα. Δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο να τσακωθούμε ή να χωρίσουμε. Απλά, με τον ερχομό ενός παιδιού, αλλάζει εντελώς η οπτική γωνία που βλέπεις τα πράγματα. Τώρα πια έχουμε οικογένεια και ο στόχος μας ήταν κοινός: Αυτή η οικογένεια να είναι ευτυχισμένη. Μπορώ να πω λοιπόν ότι ο Χάρης μάς ένωσε ακόμα περισσότερο», δήλωσε ο γνωστός κωμικός.

Τέλος, η Έλενα Τσαβαλιά αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, όταν και «τσακώθηκε» με θαυμάστρια του Μάρκου Σεφερλή, η οποία τον φλέρταρε μπροστά της.

«Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη, όταν ήμουν έγκυος στον Χάρη. Οι ορμόνες μου ήταν στο κόκκινο, αλλά κι η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν παραπάνω προκλητική απ’ ότι θα έπρεπε. Και παρόλο που της είπαν ότι απέναντι ήταν η γυναίκα του και θα έπρεπε να φέρεται πιο κόσμια, εκείνη συνέχισε να με αγνοεί. Δεν ανέχομαι ούτε να με προσβάλλουν, αλλά ούτε να με αγνοούν. Οπότε, έκανα αισθητή την παρουσία μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook