Έκπληκτοι οι κάτοικοι της Λβιβ, στην Ουκρανία είδαν στην πόλη τους τη διάσημη Αντζελίνα Τζολί

Στην πόλη Λβιβ, στην δυτική Ουκρανία βρέθηκε σήμερα, 30/4/2022, η πασίγνωστη και δημοφιλής ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί.

Η επίσκεψή της σχετίζεται με την ιδιότητά της ως Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, ενώ είναι γνωστή η ανθρωπιστική δράση της διάσημης ηθοποιού.


Η πόλη Λβιβ αποτέλεσε «καταφύγιο» για πολλούς άμαχους που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους στην ανατολική και νότια Ουκρανία, αλλά και δίοδο διαφυγής προς την γειτονική Πολωνία.

Στο βίντεο που πόσταρε αρχικά η Μάγια Πιντοροντέτσκα και αναδημοσιεύει το Kiev Independent η 46χρονη Αντζελίνα Τζολί διακρίνεται σε ένα καφέ της πόλης Λβιβ.

«Τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά Λβιβ. Απλά πήγα να πιω καφέ. Απλά η Αντζελίνα Τζολί», έγραψε στα ουκρανικά η Πιντοροντέτσκα ποστάροντας το βίντεο με την ηθοποιό, η οποία την χαιρετά. «Η Ουκρανία απλά υποστηρίζεται από όλο τον κόσμο», συμπληρώνει στην ανάρτησή της η Πιντοροντέτσκα.

Μάλιστα, η Αντζελίνα Τζολί στο βίντεο διακρίνεται να υπογράφει και κάποιο αυτόγραφο.

Σε άλλο βίντεο του , όπως γράφει στη λεζάντα η Αντζελίνα Τζολί διακρίνεται στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης να μιλά με κάποιους Ουκρανούς.
«Η Αντζελίνα Τζολί εξακολουθεί να βρίσκεται στο #Lviv στην #Ουκρανία 🇺🇦Αλληλεπιδρά με #Ουκρανούς στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης».

Η επίσκεψη της σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται παιδιά από την Ουκρανία

Η Αντζελίνα Τζολί έχει αφοσιωθεί τον τελευταίο καιρό στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε πρόσφυγες από την Ουκρανία.

Πριν από μερικές ώρες, η διάσημη ηθοποιός ανάρτησε φωτογραφίες από την επίσκεψή της σε νοσοκομείο της Ιταλίας, όπου νοσηλεύονται παιδιά που έφυγαν από την Ουκρανία, λόγω της ρωσικής εισβολής στη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζολί έδωσε το «παρών» στο παιδιατρικό νοσοκομείο Bambino Gesù, λίγο έξω από την πόλη του Βατικανού στις 30 Μαρτίου και συνάντησε παιδιά από την Ουκρανία που είχαν φτάσει στην Ιταλία, αφού διέφυγαν από τον πόλεμο στην πατρίδα τους. Κάποια από αυτά δείχνουν να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η αρχική ανάρτηση, που έγινε μέσα από το νοσοκομείο Bambino Gesù, δείχνει τη σταρ στο πλευρό των άρρωστων παιδιών. Φυσικά, τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού και δεν αποχωρίζεται τη μάσκα της, όπως και ορίζουν οι κανονισμοί του νοσοκομείου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook