MasterChef: Τι απαντά ο Μπόμπαινας στον Ηλία Μαμαλάκη που τον αποκάλεσε «τοξικό»!
Τι είπε ο Μπόμπαινας για τον Ηλία Μαμαλάκη
Τον Δημήτρη Ταϊρίδη, γνωστό και ως «Μπόμπαινα» συνάντησε η κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα».
Ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef μίλησε για την εμπειρία του στον μαγειρικό διαγωνισμό, την καριέρα του, αλλά και την προσωπική του ζωή.
Παράλληλα απάντησε και για την ανάρτηση-καταπέλτη που είχε κάνει για εκείνον ο Ηλίας Μαμαλάκης και στην οποία τον χαρακτήριζε, μεταξύ άλλων, «τοξικό».
«Η εμπειρία στο MasterChef ήταν εξαιρετική. Θεωρώ πως βγήκα από τον στόχο μου γιατί υπήρξαν όλα αυτά τα θέματα μέσα στο σπίτι… Έχω κάνει μια διαδρομή μεγάλη μαγειρικά. Εργάζομαι τα τελευταία 6 χρόνια στο εξωτερικό, ιδιωτικά σε οικογένειες. Ο κόσμος νομίζει πως έκλεισα τη Μπόμπαινα και πτώχευσα. Τη Μπόμπαινα θα την ανοίξω ξανά με την πρώτη ευκαιρία και θέλω αυτοί που θα έρθουν πρώτοι να φάνε, να είναι αυτοί που με βρίζουν. Έχω κάνει 17 αρραβώνες και ετοιμάζομαι για το 18ο δαχτυλίδι» είπε αρχικά ο Δημήτρης Ταϊρίδης.
Τι είπε ο Μπόμπαινας για τον Ηλία Μαμαλάκη
Σχετικά με τα σχόλια του Ηλία Μαμαλάκη για εκείνον, ο Μπόμπαινας ανέφερε: «Ο κύριος Μαμαλάκης με αποκάλεσε τοξικό άνθρωπο και είπε κάποια αρνητικά σχόλια για μένα. Στα ιερά τέρατα της ελληνικής γαστρονομίας δεν απαντάς αρνητικά. Τους στέλνεις την αγάπη σου. Θα ήθελα πάρα πολύ εφόσον γνωρίσει τον Ταϊρίδη να ξαναβγεί και να πει τα ίδια πράγματα. Γιατί βλέπει ένα κομμάτι που έχει να κάνει με τις κάμερες και δε ξέρει τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι».
Ολες οι Ειδήσεις
- Αλέκος Συσσοβίτης: “Από πολύ μικρός έπρεπε να αντέξω στα δύσκολα – 13 χρονών με πήρε ο πατέρας μου στην οικοδομή” (βίντεο)
- Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλάει για την εμπειρία του στο “Moments” του ΑΝΤ1 με την Ζέτα Μακρυπούλια (Βίντεο
- Τζούλια Αλεξανδράτου: Η επιστροφή στα social media και τα σχόλια για την εμφάνιση της (βίντεο)
- «MarkosbyNight»: Μάρκος Σεφερλής – «20 χρόνια Δελφινάριο» – Σάββατο 21 Μαρτίου στις 22:00 στο MEGA (Τρέϊλερ)
- Καιρός – Τσατραφύλλιας: Έρχεται «Σιβηρική εισβολή» με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές, βοριάδες και χιόνια στα ορεινά
- «Μεγάλη Εικόνα»: Πέμπτη 19 Μαρτίου στις 00:40 – Στο επίκεντρο της συζήτησης οι εξελίξεις από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
- ERTFLIX: Αφιέρωμα για τα 30 χρόνια από τον θάνατο του Οδυσσέα Ελύτη
- «Prime Time»: Τεχνητή Νοημοσύνη – Ο αόρατος νους – Τρίτη 17 Μαρτίου στις 00.30, στον ΣΚΑΪ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook