Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για το άσχημο σχόλιο που δέχθηκε

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά την επιστροφή της από το Survivor 5 έχει ανακτήσει όλους τους λογαριασμούς της στα social media και ανεβάζει καθημερινά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, όπως αυτό που ποζάρει με το δαχτυλίδι των αρραβώνων της. Η ίδια, μάλιστα, έχει και ένα σκυλάκι, το οποίο της αρέσει να τραβάει συνεχώς βίντεο και φωτογραφίες απολαμβάνοντας της παρέα του και να το μοιράζεται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρόλα αυτά, αυτό το περιεχόμενο δεν είναι κάτι που το απολαμβάνουν όλοι και ένας από τους ακόλουθούς της βρέθηκε σε ένα αδιανόητο ξέσπασμα και της έστειλε μήνυμα στο Instagram λέγοντας πως έχει βαρεθεί με αυτό το σκυλί και κατηγόρησε την επιχειρηματία για χρήση του σκύλου, ώστε να φαίνεται φιλόζωη. Κατά τα λεγόμενά του θα έπρεπε να αφήσει τα ζώα και να βοηθήσει τους ανθρώπους.

Βλέποντας αυτό το μήνυμα, η ίδια δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ανέβασε στο Twitter ένα μήνυμα μιλώντας για την κακία του κόσμου, ενώ συμβαίνουν τόσα δυσάρεστα πραγματα στην κοινωνία μας.

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για το άσχημο σχόλιο που δέχθηκε

«Την ώρα που ο Θύμιος αγνοείτε, εγώ λαμβάνω αυτά τα μηνύματα, επειδή ανεβάζω στόρι με το σκυλάκι μου. Πόσο σκληρός είναι ο κόσμος και πόση κακία έχει μέσα του; Κάνει ψεύτικα προφίλ και ρίχνει κατάρες. Α ρε κόσμε…», έγραψε χαρακτηριστικά και έδειξε το μήνυμα που της έστειλε ο άγνωστος στο Instagram.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook