Η Στέλλα Σαμνιωτάκη αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα...

Η Στέλλα Σαμνιώτη, το μοντέλο που πήρε μέρος στις οντισιόνς του GNTM κατά το παρελθόν, μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα του Πρωινού και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη για το περιστατικό με τον οδηγό ταξί και τις αλληλομηνύσεις.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι σοκαρισμένη από χθες που ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία μετά από έναν μήνα. Η διαδρομή με τον ταξιτζή ήταν μία πολύ μικρή απόσταση που όπου κι αν με άφηνε τα χρήματα που θα έπαιρνε, ήταν ίδια. Αντί να με αφήσει εκεί που είχα βάλει στο GPS του είπα να κάνει αριστερά στο τάδε στενό και να με αφήσει εκεί. Από την αρχή ήταν τσιτωμένος και μου μίλησε λίγο απότομα.

Σταματάει το αμάξι εκεί που του είπα, τον ρώτησα αν μπορεί να με περιμένει για να με γυρίσει σπίτι μου. Μόλις το είπα αυτό, άρχισε να φωνάζει, έβγαλε τη μάσκα του, μιλούσε άσχημα, έλεγε και ποια είσαι εσύ που θα μου πεις που θα σε αφήσω και, επειδή φώναζε, άνοιξα την πόρτα, του είπα με όμορφο τρόπο ότι θα καλέσω την αστυνομία.

Τρόμαξα, ήρθε κατά πάνω μου και βγήκα και εγώ ταυτόχρονα από το αμάξι και πήδηξα ανάμεσα από δύο αυτοκίνητα. Εκείνη τη στιγμή ήταν που τράβηξα και το βίντεο» είπε η Στέλλα Σαμνιώτη στο Πρωινό.

«Με το που έγινε το περιστατικό, εγώ πήρα τηλέφωνο το 100. Δηλαδή η κλήση έχει διαγραφεί. Μου ήρθε εξώδικο πριν από μία εβδομάδα που μου έλεγε πως εντός 3 ημερών να διαγράψω το βίντεο. Οκ να το σβήσω, αλλά το να ζητήσω εγώ δημόσια συγγνώμη; Για ποιο πράγμα; Για το ότι μου επιτέθηκε. Φοβάμαι πάρα πολύ κι εγώ και η οικογένειά μου που αυτός ο άνθρωπος ξέρει τη διεύθυνση του σπιτιού μου», δήλωσε η Στέλλα Σαμνιώτη, ολοκληρώνοντας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook