Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την καταγγελία της 21χρονης Αγγλίδας ότι έπεσε θύμα βιασμού στη Ρόδο με φερόμενο ως δράστη τον Στηβ Μιλάτο.

O Στηβ Μιλάτος που απολογήθηκε για την κατηγορία του βιασμού και αφέθηκε ελεύθερος στην πρώτη του συνέντευξη στο «Χαμογέλα και Πάλι!» στο MEGA υπεραμύνθηκε της αθωότητας του και είπε χαρακτηριστικά ότι «πλέον φοβάται αρκετά, καθώς θα πρέπει να ζήσει με αυτό».

Από την άλλη πλευρά η 21χρονη Αγγλίδα μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» στο MEGA για την περιπέτεια της :
«Ήρθα στην Ελλάδα για να διασκεδάσω για την αποφοίτησή μου, από το πανεπιστήμιο με τις φίλες μου. Αυτό που μου συνέβη, να μην συμβεί ποτέ σε καμία γυναίκα, δεν ξέρω πώς να νιώσω γι’ αυτό, και ήθελα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Θέλω μόνο για να δικαιωθώ, δεν ζητώ τίποτα από τον κατηγορούμενο. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα έβγαινα με τις φίλες μου και ότι θα τραυματιζόταν όλη μου η ζωή. Άλλο το φλερτ, άλλο ο έρωτας και άλλο το βίαιο σεξ», ανέφερε αρχικά.

«Αυτό που πρέπει να τονισθεί είναι: ότι υπάρχει βιασμός ακόμα και στην περίπτωση του αιφνιδιασμού και δεν αντιστάθηκα καθόλου στην σωματική βία του δράστη», πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος της 21χρονης, Ιωάννης Κοκκινογένης τόνισε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την έκβαση της υπόθεσης.
«Αυτό που πρέπει να επισημάνω, μετά την απολογία του κατηγορουμένου, είναι ότι υπάρχει βιασμός σε πολλές περιπτώσεις, ακόμα και στην περίπτωση του βιασμού λόγω αιφνιδιασμού ή σε περίπτωση που το θύμα λόγω φόβου συνεπειών προβολής αντίστασης, θεώρησε ανέφικτη το να αντισταθεί στον δράστη. Μου προκαλεί εντύπωση ότι μία γυναίκα δεν αρκεί πλέον να μην θέλει και να πει όχι, αλλά με βάση τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου να πρέπει να αποδείξει ότι το κορμί της βιάστηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε ικανοποιημένοι με την έκβαση της διαδικασίας, ο κατηγορούμενος έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και όχι απλώς ελεύθερος. Η ιατροδικαστική εξέταση παραγγέλθηκε μόνο για την πράξη του βιασμού και όχι για την απόπειρα αυτοκτονίας»,

Τι απαντά το μοντέλο

Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτης του Big Brother μίλησε επίσης στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Μαρία Κεφαλλωνίτη

Πώς αισθάνεσαι μετά την αποφυλάκισή σου;

Αρκετά χαρούμενος, δικαιωμένος με το αποτέλεσμα. Είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, η οποία θα λάμψει στο τέλος πραγματικά. Η απάντηση που έχω να πω είναι ότι εφόσον ο δικαστής έκρινε ότι μπορώ να βγω έξω, σημαίνει ότι είναι καθησυχαστικό. Ο δικαστής κι η εισαγγελέας έδειξαν ότι με πίστεψαν αρκετά και τα στοιχεία είναι υπέρ μου γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί με άφησαν να βγω έξω.

Με την κοπέλα αυτή ξαναμίλησες σήμερα, μετά την αποφυλάκισή σου;

Όχι δεν μίλησα. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω μαζί της.

Τώρα θα πρέπει να δίνεις το παρών σε αστυνομικό τμήμα, μία φορά τον μήνα σωστά;

Δεν είναι απαραίτητο. Για ένα χρονικό διάστημα μόνο. Δε μπορώ να φύγω στο εξωτερικό κιόλας. Συζητάμε για να πάψει από την αρχή το τυπικό του νόμου.

Στη δουλειά θα επιστρέψεις;

Ναι. Τώρα σε λίγο ετοιμάζομαι για να πάω στη δουλειά μου κανονικά. Δεν θα αλλάξει η δουλειά μου κι η ζωή μου για ένα γεγονός που είναι λάθος.

Η μαμά σου πως είναι; Τι σου είπε; Τα πρώτα της λόγια της;

Τίποτα μια αγκαλιά με πήρε. Η μαμά μου ήταν δίπλα μου σε όλα από την αρχή. Ξέρει τι παιδί έχει κάνει και ξέρω πόσο περήφανη είναι για εμένα. Όταν σε έναν άνθρωπο κολλάνε ρετσινιά, αυτό μετά μπορεί να του καταστρέψει τη ζωή.

Τώρα θα είσαι πιο συγκρατημένος την επόμενη φορά που θα θελήσεις να προσεγγίσεις ένα κορίτσι;

Λογικό δεν είναι να μου έχει δημιουργήσει ένα ψυχολογικό πρόβλημα όλο αυτό;

Φοβάσαι τώρα πια;
Ναι, ναι. Αρκετά φοβάμαι, θα πρέπει να ζήσω με αυτό.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook