Πώς γνωρίστηκε ο Ντέμης Νικολαϊδης με την Φανή Σπυριδάκη

Ξανά ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης και η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά ακούσει στο όνομα Φανή Σπυριδάκη! Η αποκάλυψη του νέου ζευγαριού της πόλης έγινε στις αρχές της εβδομάδας μέσα από το Happy Day, καθώς προβλήθηκαν φωτογραφίες από την έξοδό τους για φαγητό.

Μπορεί πριν από λίγους μήνες φήμες να ήθελαν τον Ντέμη Νικολαΐδη να είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Παναγοπούλου, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν επιβεβαίωσε ποτέ αυτή τη σχέση.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Φανή Σπυριδάκη γνωρίστηκαν στο μαγαζί, όπου είναι συνιδιοκτήτρια εκείνη στην «καρδιά» της Αθήνας. Οι επισκέψεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή ήταν όλο και συχνότερες ενώ ο ίδιος πολλές φορές ανέλαβε και χρέη dj, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στη Real Life.

Ποια είναι όμως η Φανή Σπυριδάκη;

Η Φανή Σπυριδάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε υποκριτική στο Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας και Θεατρικές Σπουδές και Επικοινωνία στη Σορβόνη, ενώ έχει εργαστεί ως ηθοποιός, μεταφράστρια και βοηθός σκηνοθέτη στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Μέχρι πρόσφατα, μεταδιδόταν σε επανάληψη από το Mega, η κωμική σειρά Singles, όπου η Φανή Σπυριδάκη υποδυόταν την «Λουίζα».

Το 2012 ίδρυσε το Κέντρο Λογοτεχνικών Εκδηλώσεων στην Αθήνα, τόπο συνάντησης και ανάδειξης του έργου των σύγχρονων Ελλήνων συγγραφέων. Πνεύμα ανήσυχο και μαχητικό, ανέπτυξε έντονη ακτιβιστική δραστηριότητα για τη βελτίωση της πόλης στην οποία έχει επιλέξει να ζει και να εργάζεται. Οι κοινωνικές και πολιτικές της ανησυχίες την οδήγησαν να δεχτεί το 2014 την πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη που τότε ήταν αρχηγός στο Ποτάμι, να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook