Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα κοιμάται και ξυπνάει με μια ειδική μάσκα»
"Είναι μια πλαστική σκληρή μάσκα για να της κρατάει το πρόσωπο και να σταθεροποιηθούν οι ιστοί. Ζει με τη μάσκα".
Συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά η Ιωάννα, θύμα της πρωτοφανούς επίθεσης με βιτριόλι τον περασμένο Μάιο στην Καλλιθέα. Η Αννίτα Ναθαναήλ, μίλησε στην OΝ Time για την κατάσταση της Ιωάννας, τη μόνιμη μάσκα που φοράει, αλλά και τα ενδιαφέροντά τους.
“Είναι αισιόδοξη. Βλέπει φως στην άκρη του τούνελ. Κάνει υπομονή πολλή. Είναι δύσκολο. Είναι με μια μάσκα συνέχεια. Σαν να μη βλέπεις τον εαυτό σου πώς είσαι. Κοιμάται – ξυπνάει με τη μάσκα. Όλη μέρα τη φοράει. Είναι μια πλαστική σκληρή μάσκα για να της κρατάει το πρόσωπο και να σταθεροποιηθούν οι ιστοί. Ζει με τη μάσκα”, ανέφερε η Αννίτα Ναθαναήλ.
Ερωτηθείσα για το τι λέει η Ιωάννα για τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι απάντησε: “Είναι πολύ ευτυχές το ότι η Ιωάννα αυτή τη στιγμή έχει βάλει όλο το focus στην ίαση. Δεν αναφέρεται ποτέ σε αυτήν. Δεν έχει καν θυμό. Δεν αναλώνει την ενέργειά της εκεί. Είναι τόσο σοβαρή η κατάστασή της και βλέπει και η ίδια ότι πρέπει να προχωρήσει και δεν αναλώνεται από την άλλη πλευρά, γιατί βλέπει μπροστά της έχει τρελή ανηφόρα. Δεν έχει πάει άλλωστε ακόμα αυτή η υπόθεση στα δικαστήρια. Βλέπεις η νομοθεσία είναι πολύ ελλιπής εδώ πέρα, δεν θα γίνει κανένα θαύμα. Δεν περιμένουμε να δούμε άσπρη μέρα. Ούτε καν δικαίωση. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει, ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη και δημιουργώντας θόρυβο γύρω από αυτή την κατάσταση, πρέπει κάτι να γίνει”.
“Η Ιωάννα κάνει καθημερινά σεμινάρια αυτοβελτίωσης και ήδη έχει μπει σε διαδικασία μέσω ενός προγράμματος για να δει τι θα κάνει στη συνέχεια. Δηλαδή κάνει διαδικτυακά μαθήματα καθημερινά και με τις ώρες”, συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι σύντομα θα ταξιδέψουν στο Παρίσι για να αξιολογηθεί η κατάσταση της Ιωάννας και να ξεκινήσει η ίαση της.
“Είμαστε σε ένα πολύ καλό στάδιο αυτή τη στιγμή και προσεχώς θα κάνουμε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για να αξιολογηθεί η κατάστασή της και επιτέλους να ξεκινήσει η ίασή της και να σταματήσουν οι περιορισμοί, που συμβαίνουν παντού λόγω κορονοϊού… Θα πάμε στο Παρίσι κάπου στις αρχές Μαρτίου. Δεν έχει κλείσει ακόμα το ραντεβού, αλλά είμαστε κοντά.”
Πηγή: OΝ Time
Ολες οι Ειδήσεις
- «Ρεβεγιόν»… «ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»: Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ – Δείτε το τρέϊλερ
- Τζένη Μπαλατσινού : Το βίντεο με τον 5χρονο γιο της στην κουζίνα του σπιτιού
- «Εκδικητικός με προσωπικότητα αλκοολικού» ο Τράμπ, ναρκομανής ο Μάσκ και «συνωμοσιολόγος» ο Βανς, λέει η προσωπάρχης του Λευκού Οίκου
- Η γιορτή της Eurovision αρχίζει στην ΕΡΤ1 την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026, στις 19:00, με την εκπομπή «Sing for Greece – Ελληνικός Τελικός 2026 – Οι φιναλίστ»
- Η Allwyn και ο ΟΠΑΠ ανακοινώνουν τροποποίηση των όρων της συνένωσης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους
- Μητσοτάκης: Έξη μέτρα για το στεγαστικό – Επιστροφή δύο ενοικίων για εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, γιατρούς στην επαρχία – Επιπλέον 160 εκατομμύρια σε αγρότες και κτηνοτρόφους
- Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον Γιάννη Καραβασάνη – Φωτογραφίες
- Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με γιορτινή διάθεση μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δένδρο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook