Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα κοιμάται και ξυπνάει με μια ειδική μάσκα»
"Είναι μια πλαστική σκληρή μάσκα για να της κρατάει το πρόσωπο και να σταθεροποιηθούν οι ιστοί. Ζει με τη μάσκα".
Συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά η Ιωάννα, θύμα της πρωτοφανούς επίθεσης με βιτριόλι τον περασμένο Μάιο στην Καλλιθέα. Η Αννίτα Ναθαναήλ, μίλησε στην OΝ Time για την κατάσταση της Ιωάννας, τη μόνιμη μάσκα που φοράει, αλλά και τα ενδιαφέροντά τους.
“Είναι αισιόδοξη. Βλέπει φως στην άκρη του τούνελ. Κάνει υπομονή πολλή. Είναι δύσκολο. Είναι με μια μάσκα συνέχεια. Σαν να μη βλέπεις τον εαυτό σου πώς είσαι. Κοιμάται – ξυπνάει με τη μάσκα. Όλη μέρα τη φοράει. Είναι μια πλαστική σκληρή μάσκα για να της κρατάει το πρόσωπο και να σταθεροποιηθούν οι ιστοί. Ζει με τη μάσκα”, ανέφερε η Αννίτα Ναθαναήλ.
Ερωτηθείσα για το τι λέει η Ιωάννα για τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι απάντησε: “Είναι πολύ ευτυχές το ότι η Ιωάννα αυτή τη στιγμή έχει βάλει όλο το focus στην ίαση. Δεν αναφέρεται ποτέ σε αυτήν. Δεν έχει καν θυμό. Δεν αναλώνει την ενέργειά της εκεί. Είναι τόσο σοβαρή η κατάστασή της και βλέπει και η ίδια ότι πρέπει να προχωρήσει και δεν αναλώνεται από την άλλη πλευρά, γιατί βλέπει μπροστά της έχει τρελή ανηφόρα. Δεν έχει πάει άλλωστε ακόμα αυτή η υπόθεση στα δικαστήρια. Βλέπεις η νομοθεσία είναι πολύ ελλιπής εδώ πέρα, δεν θα γίνει κανένα θαύμα. Δεν περιμένουμε να δούμε άσπρη μέρα. Ούτε καν δικαίωση. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει, ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη και δημιουργώντας θόρυβο γύρω από αυτή την κατάσταση, πρέπει κάτι να γίνει”.
“Η Ιωάννα κάνει καθημερινά σεμινάρια αυτοβελτίωσης και ήδη έχει μπει σε διαδικασία μέσω ενός προγράμματος για να δει τι θα κάνει στη συνέχεια. Δηλαδή κάνει διαδικτυακά μαθήματα καθημερινά και με τις ώρες”, συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι σύντομα θα ταξιδέψουν στο Παρίσι για να αξιολογηθεί η κατάσταση της Ιωάννας και να ξεκινήσει η ίαση της.
“Είμαστε σε ένα πολύ καλό στάδιο αυτή τη στιγμή και προσεχώς θα κάνουμε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για να αξιολογηθεί η κατάστασή της και επιτέλους να ξεκινήσει η ίασή της και να σταματήσουν οι περιορισμοί, που συμβαίνουν παντού λόγω κορονοϊού… Θα πάμε στο Παρίσι κάπου στις αρχές Μαρτίου. Δεν έχει κλείσει ακόμα το ραντεβού, αλλά είμαστε κοντά.”
Πηγή: OΝ Time
Ολες οι Ειδήσεις
- Γιώργος Λιάγκας: Σε νυχτερινό κέντρο γιόρτασαν τα γενέθλια της Μαρίας Αντωνά – Η τούρτα με τα κεράκια – Βίντεο
- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μας δείχνει πως περνά τη μέρα της με τους γιούς της – Νέες φωτογραφίες
- Καιρός: Ισχυρή κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο, με βροχές, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους – Στο επίκεντρο η Αττική και άλλες 5 περιοχές – “Στη Θεσσαλία θα βρέχει για 24 ώρες”
- Μπέσσυ Αργυράκη – Λευτέρης Νικόλιζας: Η εξομολόγηση για την κρίση στον γάμο τους – «Άρχισε να κλαίει, να χτυπιέται»
- Η Αντωνία Καλλιμούκου πήρε πτυχίο Νομικής: Ευχαριστώ την Παναγιά και τον γλυκό Χριστό μου που με αξίωσαν
- Μητσοτάκης: Γνωρίζω τις δυσκολίες λόγω ακρίβειας, κανένα μέτρο ελάφρυνσης δεν αρκεί, μέχρι και δύο μισθούς αύξηση το χρόνο από τις φοροελαφρύνσεις
- Πάνος Καμμένος για Σαμαρά : «Αν κάνει κόμμα, θα κάνω κι εγώ, δεν θα επιτρέψω να κοροϊδέψει ξανά τον κόσμο» – Η Καρυστιανού μπορεί να βγει και πρώτη στις εκλογές (βίντεο)
- Μήνυση Κωνσταντοπούλου κατά Γεωργιάδη: Δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει και με μήνυσε 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα – «Προτείνω να κατέβετε υποψήφια της Καρυστιανού» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook