Ποινή φυλάκισης και πρόστιμο στον 22χρονο για οπλοκατοχή

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών επιβλήθηκε στον 22χρονο τράπερ, Trannos, που συνελήφθη στο Μπουρνάζι επειδή είχε στην κατοχή του όπλο. Λίγο μετά την απόφαση για την ποινή του, ο νεαρός ανήρτησε προκλητικό βίντεο στα social media, στο οποίο προκαλεί, λέγοντας ότι είχε και άλλο όπλο στο αυτοκίνητο.

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματική ποινή, για το αδίκημα της οπλοκατοχής, επέβαλλε το Αυτόφωρο στον 22χρονο τράπερ που συνελλήφθη στο Μπουρνάζι, έχοντας στην κατοχή του ένα όπλο Glock.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως το όπλο δεν ήταν δικό του αλλά φίλου του που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο. Ο φίλος του φέρεται να επιβεβαίωσε ότι εκείνος έφερε μαζί του το όπλο για τις ανάγκες video clip που θα γυρνούσαν.

Ακόμα, ο φίλος του γνωστού τράπερ φέρεται να κατέθεσε ότι ο Trannos δεν γνώριζε τίποτα για το όπλο και το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.

Από τη μεριά του, ο 22χρονος είπε στην απολογία του πως αμέσως μόλις είδε το Glock δήλωσε ότι ακυρώνει το γύρισμα,γιατί δεν συμφωνούσε.

Επιπλέον, φέρεται να ισχυρίστηκε πως παραδέχτηκε στους αστυνομικούς κατά τον έλεγχο που τους έκαναν, ότι είχαν μαζί τους κάτι παράνομο, ισχυρισμός αντίθετος με όσα υποστήριξαν οι αστυνομικοί.
Βίντεο πρόκληση του τράπερ: «Είχα και άλλο όπλο…»

Λίγη ώρα μετά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια, ο γνωστός τράπερ ανήρτησε στα social media βίντεο στο οποίο ανέφερε ότι είχε κι άλλο όπλο στο αυτοκίνητο, παρότι νωρίτερα ισχυρίστηκε πως το όπλο για το οποίο συνελήφθη δεν ήταν δικό του.

«Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι», ακούγεται να λέει, με τον ίδιο και τους φίλους του που επέβαιναν μαζί του στο αμάξι, να ξεσπούν σε γέλια.

@alterinfogr #trannos #madame #foryou #trannos_west #trannoswest #trannossss #trannos_foreverrrr ♬ πρωτότυπος ήχος – alterinfogr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook