Ο Ιωάννης Παπαζήσης απαντάει πρώτη φορά στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Αναστασία Παντούση.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης είναι ένας από τους ηθοποιούς που αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική ζωή τους, καθώς θέλει να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης μόνο για τα επαγγελματικά του.

Το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα θέλουν τον αγαπημένο ηθοποιό να διατηρεί σχέση με τη συνάδελφό του Αναστασία Παντούση.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό OK! που κυκλοφόρησε σήμερα και την Μαρία Παπαϊωάννου, ο Ιωάννης Παπαζήσης αρκέστηκε να απαντήσει:

«Η απάντηση “δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου” στις μέρες μας φαίνεται λίγο σαν απαξίωση και συχνά δεν τη δεχόμαστε. Είναι όμως μια απάντηση και επουδενί απαξίωση για το κοινό που διαβάζει τη συνέντευξη. Δεν απαντάω καθόλου στην ερώτησή σου γιατί, πρώτον, δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά και, δεύτερον, γιατί αναφερόμαστε και σε έναν άλλο άνθρωπο εκτός από εμένα. Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάς για κανέναν άνθρωπο και, κυρίως, για την Αναστασία, που είναι συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον χωρισμό του από την Βανέσα Αδαμοπούλου έπειτα από 15 χρόνια σχέσης.

«Εγώ δεν έχω χωρίσει χωρίς παιδί! Αυτό είναι το πρόβλημά μου (Γελάει). Πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση αλλά θεωρώ ότι όλα έχουν το δρόμο και τη λογική τους, αρκεί να απευθύνεσαι σε έξυπνους κι ώριμους ανθρώπους. Θα συνεχίσω να λέω ότι είμαι πολύ περήφανος που η Βανέσα είναι η μητέρα του παιδιού μου» είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης, που στο ενδεχόμενο να αποκτήσει κι άλλο παιδί ανέφερε: «Ναι, θα ήθελα πάρα πολύ. Μακάρι. Όπως είχα εγώ, θα ήθελα να έχει κι εκείνος έναν αδερφό.»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook