Θέμης Αδαμαντίδης: Όσα δήλωνε έναν μήνα πριν για τη Βαρβάρα Κίρκη που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό
Η σχέση του Θέμη Αδαμαντίδη με τη Βαρβάρα Κίρκη μετρούσε πάνω από έναν χρόνο, με τον ίδιο μάλιστα ένα μήνα πριν σε συνέντευξή του να αφήνει ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο ενός γάμου μαζί της.
Στο προσκήνιο έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά την καταγγελία που έκανε σε βάρος του η μέχρι πρότινος σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό.
Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου στον εισαγγελέα όπου μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους με τη σημερινή ημέρα να έχει οριστεί ως δικάσιμος. Η δίκη ωστόσο πήρε αναβολή για την 14η Ιουλίου καθώς η καταγγέλλουσα ζήτησε αναβολή.
Η σχέση του Θέμη Αδαμαντίδη με τη Βαρβάρα Κίρκη μετρούσε πάνω από έναν χρόνο, με τον ίδιο μάλιστα ένα μήνα πριν σε συνέντευξή του στο Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα να αφήνει ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο ενός γάμου μαζί της.
«Αυτή η δουλειά που κάνω είναι σίγουρα πολύ δύσκολη για τον οποιονδήποτε σύντροφο είναι δίπλα. Έχει δυνατά νεύρα, έχει υπομονή, λείπει κάτι από τον άνθρωπο που είναι μόνος. Η συντροφικότητα, η παρέα, ο έρωτας, η αγάπη είναι κάτι που το χρειαζόμαστε όλοι», είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης και απαντώντας στο ενδεχόμενο ενός γάμου είπε, «Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου. Ποτέ δεν λέμε ποτέ. Πότε μη λες ποτέ».
Ποια είναι η Βαρβάρα Κίρκη
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ την Πόπης Παπαδοπούλου στην εκπομπή “Τ-Live” η Βαρβάρα Κίρκη έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ, έχει συμμετάσχει στην τηλεοπτική εκπομπή “Super Deal” ως μοντέλο ενώ στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη που έχει φύγει από τη ζωή.
Δεν αναλυτικά ποια είναι η Βαρβάρα Κίρκη στο παρακάτω βίντεο
Ολες οι Ειδήσεις
- Κομισιόν: Νέος οδηγός επιβίωσης 72 ωρών προς τους Ευρωπαίους σε περίπτωση κρίσης
- Νικόλ Ελευθεριάδου: Η επιστροφή στο πόλο, το νέο ξεκίνημα στη Βουλιαγμένη και ο μεγάλος στόχος του Λος Άντζελες – Όλα όσα αποκάλυψε στο Game On με την Ντορέττα Παπαδημητρίου
- Πιερρακάκης: «Καθιερώνουμε σταθερό επιτόκιο 3% για ευάλωτους και επιλέξιμους οφειλέτες στον εξωδικαστικό – Δεκαπλασιάζουμε τα πρόστιμα στους servicers»
- ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί και τα ακίνητα των κατηγορούμενων – Βρέθηκαν 300.000 ευρώ στο Λουξεμβούργο
- ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» – Στη φυλακή η σύντροφος του Φιρινίδη: «Ο πρώην σύζυγός μου είναι εθισμένος στον τζόγο, λείπουν μόνο 900.000 ευρώ από τους εράνους, πήρα μία τσάντα Louis Vuitton», είπε (βίντεο)
- «Ο ελέφαντας που ήθελε να αδυνατίσει»: Ο Ιάκωβος Γκόγκουα υπογράφει μια τρυφερή ιστορία για την αυτοαποδοχή
- Champions League: Αυτά τα δύο αστέρια της Ρεάλ δεν θα παίξουν στον αγώνα με την ΑΕΚ
- Χειροβομβίδες, εκβιασμοί και απόπειρα δολοφονίας: Πέντε συλλήψεις για τη δράση εγκληματικής οργάνωσης στην Αθήνα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook